Cum se menține Elwira, soția lui Mihai Petre, în formă, la 41 de ani. Obiceiul de la care nu se abate niciodată: „Simt pe pielea mea, vă sfătuiesc din experiență”

Data publicării:

Elwira Petre a dezvăluit care este trucul ce o ajută să aibă o siluetă de invidiat la 41 de ani.

Elwira Petre se menține într-o formă excelentă, la vârsta de 41 de ani. Soția lui Mihai Petre are un abdomen perfect lucrat în sala de fitness, ținându-se departe de cifrele din buletin. Așadar, pentru fanii care s-au arătat a fi curioși de-a lungul timpului cu privire la trucurile sale pentru o siluetă de invidiat, Elwira spune că sportul, fără doar și poate, o ajută să se mențină impecabil, dar îi oferă și multe alte beneficii excelente. Totuși, vedeta mărturisește că i-a fost destul de greu să se reapuce de activitate fizică după 2 luni de vacanță, în care a mâncat toate delicatesele pe care și le-a dorit. 

„După 2 luni de vacanță și câteva kilograme în plus m-am reapucat de antrenamente de forța. Șiiiii a fost mai dificil decât mă așteptam! În fiecare minut am regretat că am făcut pauza asta, a fost chiar greu… cu siguranță mă voi trezi cu febră musculară. Dar o să revin în formă cât de curând, voi persevera pentru că știu câte beneficii îmi oferă sportul.

Cu 20 de minute de sport zilnic poți avea: corp mai armonios, balans mai bun, postură corectă, musculatură puternică, ceea ce va scădea riscul de accidentări, vei dormi mai bine, vei fi mai încrezător.

Vei avea mintea limpede, vei face față mai bine stresului în timpul zilei. Cum suna asta? Eu le simt pe pielea mea, vă sfătuiesc din experiență”, a scris Elwira Petre pe pagina de Facebook.

Citește și: Alimentul care te ajută să slăbești fără sport și prea mult efort. Mihaela Bilic: „Fără riscuri pentru siluetă. Hrănitor, nu îngrașă și intensifică arderile!”

Sportul face parte din viața Elwirei 

Așadar, chiar dacă nu i-a fost ușor să termine cu succes prima oră de sport, vedeta spune că nu se lasă prea ușor și că își va relua activitatea pe care o făcea înainte de a pleca în vacanță. Mai mult, aceasta își încurajează toți urmăritorii să practice orice fel de activitate fizică, de la o plimbare banală, până la un antrenament desfășurat în sala de fitness. 

„Chiar dacă a fost mai greuț astăzi, nu mă las. Mai ales că formele ușoare de mișcare sunt la îndemână: alergat, o plimbare cu bicicleta, mers alert pe jos 15-20 minute, chiar și curățenie intensă în casă.
Practicați sport? Dacă da, care?”, a continuat aceasta.

VEZI și: Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cum a reușit și ce a folosit cântăreața pentru a ajunge la forma dorită: ”Îmi taie pofta de mâncare”

La ce ritualuri de frumusețe apelează

Odată cu înaintarea în vârstă apar, inevitabil, și ridurile, iar asta o poate confirma oricând Elwira Petre, care spune că deja s-a „intersectat” cu aceste semne neplăcute. Chiar dacă, inițial, vedeta spune că s-a speriat de acest lucru, întrucât societatea actuală promovează perfecțiunea, cu timpul, aceasta și-a acceptat „micile defecte”, iar la îndemână i-au rămas zilnic doar niște trucuri simple de îngrijire ale pielii, destul de naturale. 

„Când aveam 20 de ani credeam că un om de 50 de ani este bătrân. Credeam că la primul rid apărut o să fug la esteticieni imediat. Dar nu a fost așa. Ridurile au apărut, l-am văzut și mi-am văzut de treabă ca și până atunci. Și sincer, nu credeam că o sa fiu capabilă să fac asta în societatea care vrea sa rămâi veșnic tânăra si care tratează îmbătrânirea ca pe o boală.
Da, pur și simplu am acceptat ce se întâmplă cu corpul meu.
Cred că procesul de îmbătrânire începe în mintea noastră. Și mi-am dat seama ca mintea mea este plină, în sensul bun. Și asta m-a făcut să celebrez tot procesul de “aging”.
Nu scap disperată de fiecare fir de păr alb din cap, sau fac orice să dispară ridurile. Am grijă de tenul meu normal, îl hidratez, îl curăț bine, dar nu excesiv. Am câteva trucuri naturale de care nu mă pot despărți.
Și da, cred cu tărie că este nevoie să ai grija de corpul tău, ca el să-ți slujească mulți ani. Pentru mine, asta înseamnă să rămâi tânăr.”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare în trecut.

Citește și: Dieta prin care Cristina Cioran a slăbit 16 kilograme, după naștere. Alimentele la care a renunțat complet: „Nu cred în pofte”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel