Cum se menține Anca Serea în formă, după șase nașteri: „Am avut probleme de sănătate destul de grave din cauza alimentației” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Anca Serea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum reușește să se mențină în formă, la 42 de ani.

Anca Serea arată impecabil la vârsta de 42 de ani, frumoasa prezentatoare având o siluetă de invidiat, pe care a reușit să și-o păstreze și după cele șase nașteri prin care a trecut. În acest sens, extrem de multe persoane s-au arătat de-a lungul timpului a fi curioase cu privire la dieta după care se ghidează în fiecare zi soția lui Adi Sînă. În exclusivitate pentru Spectacola, Anca Serea ne-a divulgat secretul care stă în spatele unui siluete de vis, dar ne-a mărturisit și că este extrem de norocoasă datorită faptului că nu-i place deloc un aliment care, predominant, este inamicul oricărei cure de slăbire. 

„Eu nu mănânc excesiv. Având în vedere că am avut niște probleme de sănătate care au fost destul de grave, care erau legate și de partea asta a alimentației sănătoase, mănânc trei mese pe zi regulat și eu nu prea sunt mare fan proteină animală, în general, de când mă știu și am grijă, sunt cumpătată. Nu pot să spun că fac excese, indiferent de zi și de orice sărbătoare ar fi.”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Anca Serea face lumină în zvonurile despre divorț: ”Nu știu ce au înțeles ei”. Ce spune vedeta despre reîntoarcerea în televiziune / EXCLUSIV

Anca Serea nu mănâncă dulciuri

Când vine vorba de alimentele pe care nu le consumă aproape niciodată, Anca Serea spune că dulciurile fac parte din această categorie. Vedeta se declară a fi norocoasă datorită faptului că nu-i place gustul deserturilor, iar de Paște aceasta spune că abia ce a gustat puțină pască cu brânză.

„Dulce nu mănânc aproape deloc, pentru că nu-mi place gustul, mai degrabă mănânc acru și sărat. Este un noroc faptul că nu sunt fan dulciuri. Am avut pască și cozonac de Paște, dar cred că am mâncat un pătrățel de pască, atât. Am grijă, sunt atentă la ce mănânc.”, a continuat aceasta.

 

Nu în ultimul rând, stilul de viață hiperactiv este un alt secret care o ajută pe aceasta să se mențină în formă. Fosta prezentatoare TV spune că nu apucă niciodată să stea jos la masă, iar întotdeauna este pe fugă.

„Nu apuc niciodată să stau la masă, bine, nici nu avem suficiente scaune (n.r. râde). Am luat o masă cu câteva locuri, iar noi de obicei suntem mult mai mulți când mâncăm.”, ne-a mai dezvăluit Anca Serea.

VEZI și: Care este numele Ancăi Serea, din buletin: „Oamenii au zis că sunt băiat”. Foarte puțină lume știe

 

 

Preparatul de Paște de care vedeta nu se atinge

Anca Serea și Adi Sînă au petrecut anul acesta Paștele cu toată familia acasă, acolo unde vedeta a pregătit împreună cu mama, dar și micuții săi, mai multe preparate tradiționale pentru masa de sărbătoare. 

„Copiii m-au ajutat și ei la gătit. Sarah a vopsit ouăle, mamaia i-a ajutat la tocatul legumelor pentru salata de boeuf, cu mama am făcut sarmalele pe la 12 noaptea, ca toată lumea, doar că nu suntem puțin mai mulți și este ceva mai voluminos. La copii le plac așa și așa mâncărurile tradiționale, în mare noi nu mâncăm miel, eu nu mănânc deloc, Adi mănâncă, dar nu am făcut. Mama a făcut un drob, dar mai mult ca o ruladă și a pus foarte puțin miel, dar nu am mânca. Fiind foarte diferiți, ca și personalitate, au niște fixații culinare, pe care eu le respect și știu exact ce să le gătesc, dar foarte mare succes au avut sarmalele în foi de varză anul acesta. Unii le mănâncă decojite, alții normal și tot așa.”, a mai spus ea, pentru Spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel