Anca Serea face lumină în zvonurile despre divorț: ”Nu știu ce au înțeles ei”. Ce spune vedeta despre reîntoarcerea în televiziune / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Anca Serea a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre zvonurile care au circulat în ultima perioadă în spațiul public. 

Anca Serea a fost subiectul de discuție al primelor pagini, în ultima vreme, spunându-se faptul că vedeta se confruntă cu mai multe probleme de sănătate care nu îi mai dau pace. Asta nu este tot însă, pentru că în spațiul public au apărut și mai multe zvonuri, potrivit cărora fosta prezentatoare TV ar urma să divorțeze de soțul ei, Adi Sînă. În exclusivitate pentru Spectacola, Anca Serea a pus capăt speculațiilor, pe care, spune ea, refuză să le mai citească de câțiva ani.

„Ce s-a scris în presă despre extenuare este problemă de anul trecut, dar ei tot reiau subiectele, eu nu citesc. Azi dimineață mi-a trimis o tipă că cineva a scris că divorțăm. Când ne-am mai certat am dat o declarație de asta și ziceam că certurile sunt binevenite uneori într-un cuplu, doar că nu sunt atât de importante, dar ei nu știu ce au înțeles, ce au scris. Pe noi nu ne mai deranjează de mult, noi suntem cei care cunosc adevărul și poate să scrie lumea ce vrea. Suntem oameni normali. Suntem foarte bine, liniștiți.”, a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru Spectacola.

Anca Serea nu se gândește să se reîntoarcă în televiziune

Până de curând, Anca Serea putea fi văzută în cadrul jurnalului sportiv, de la Prima TV. Chiar dacă foarte mulți se întrebau de ce vedeta a luat decizia radicală de a renunța la acest job, aceasta ne-a mărturisit faptul că nu reușea deloc să mențină un echilibru între viața profesională și familie. În acest sens, soția lui Adi Sînă spune că nu se gândește să se întoarcă de curând în acest domeniu.

„Sunt într-o perioadă foarte bună și nu aș mai vrea să fac niciun fel de efort, de niciun fel. Mă mai duc așa invitată, dar nimic clar, pentru că sincer nici nu aș putea să fac față unui program fix de opt ore, șase ore, copiii sunt clar prioritari. Și la Prima TV eram tot timpul cu copiii după mine, chiar nu vreau să fac niciun fel de efort, de niciun fel de natură.”, ne-a mai spus soția lui Adi Sînă.

 

Anca Serea, vacanță cu peripeții la Paris: Au fost anulate multe trenuri. Inițial ne-au zis că nu mai putem ajunge la Paris/ EXCLUSIV

 

Ce planuri au Anca Serea și Adi Sînă pentru această vară

Zilele acestea, Anca Serea și Adi Sînă se bucură împreună cu copiii de o vacanță de vis în Maramureș, locul natal al celebrului artist. Vedeta ne-a spus însă că vacanța nu se oprește aici, iar în continuare mai urmează câteva destinații de bifat.

„Am fost mai mult plecați: Disney, Austria, în Deltă, la mare și acum am venit cu copiii în Maramureș, aici s-a născut soțul meu și am venit să ne arate, e superb. Suntem la Baia Mare și acum vizităm toată zona de aici, Sighet, Maramureșul istoric, am fost la mănăstiri, am fost la o păstrăvărie. Copiii sunt foarte încântați, zburdă pe aici, e frumos, e altceva, păcat că nu ne dăm seama ce comoară e țara noastră.

O să mai plecăm, nu știm exact însă, dar vreau să plecăm puțin și cu copiii mari, pentru că ei acum nu au reușit să vină, Sarah și David, aveau puțină treabă la București și o să plecăm cu toată echipa probabil spre Viena, Bulgaria. În august, tot în Deltă.”, a mai dezvăluit vedeta pentru Spectacola. 

Poate te interesează și: De la ce pornesc certurile dintre Simona Gherghe și soțul ei: ”Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel