Preparatul de Paște de care Anca Serea nu se atinge niciodată: „Eu nu mănânc deloc, doar Adi mănâncă”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Anca Serea ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, cum a petrecut de Paște, dar și cum au ajutat-o copiii în bucătărie.

Anca Serea și Adi Sînă se bucură de o familie minunată și numeroasă, cei doi formând una dintre cele mai solide și exemplare căsnicii din lumea mondenă. Chiar dacă viața cu șase copii nu este deloc una ușoară, vedeta face față cu brio statului de mamă și nu se arată niciodată a fi prea obosită sau extenuată. Mai mult, cei doi parteneri obișnuiesc să-i ia pe micuți și în vacanțele în care merg, așa cum trebuia să se întâmple și anul acesta, de Paște. În exclusivitate pentru Spectacola, Anca Serea ne-a dezvăluit motivul pentru care familia sa și-a anulat anul acesta planurile de sărbători pe ultima sută de metri, dar și cum a petrecut acasă, alături de cei dragi.

„Am petrecut în familie, a fost foarte frumos, am făcut vânătoare de ouă cu copiii, am mers în pădure, am gătit tradițional și am mâncat acasă, ne-am simțit bine în familie, am fost și la biserică, bineînțeles.

Ieri l-am sărbătorit și pe Adi (n.r. Adi Sînă, soțul ei) tot în familie și am mers apoi și la un spa, unde am făcut masaj de cuplu. În prima parte a zilei am stat acasă cu copiii și am comandată mâncarea lor preferată, libaneză și i-am cântat „La mulți ani”, pentru că noi mereu sărbătorim încă de la 12 noaptea, la miezul nopții și practic am avut mai multe momente de sărbătoare.”, a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Anca Serea ar trece peste infidelitatea din cuplu: „Astea sunt nimicuri”. Vedeta i-ar ierta orice lui Adi Sînă

 

„Ne-am dorit să mergem în altă țară”

Totuși, chiar dacă vremea nefavorabilă i-a împiedicat pe aceștia să călătorească în lume, cei doi speră că de 1 mai vremea va fi ceva mai prietenoasă, iar planurile vor fi refăcute atunci. 

„Anul acesta am petrecut acasă, pentru că eram destul de obosiți, Adi călătorește foarte mult și ne-am și uitat la prognoză. Ne-am dorit să mergem în altă țară, dar am văzut că plouă și am zis că nu are rost să mergem cu copiii așa, pentru că se plictisesc doar în restaurant și hotel și am amânat puțin, s-ar putea să plecăm de 1 mai, nu știm exact, vedem cum va fi prognoza. Dar a fost o alegerea foarte bună, pentru că am nevoie de odihnă și de liniște.”, ne-a mai dezvăluit fosta prezentatoare TV. 

VEZI și: Care este numele Ancăi Serea, din buletin: „Oamenii au zis că sunt băiat”. Foarte puțină lume știe

 

Cum o ajută copiii în bucătărie pe Anca Serea

Vedeta a avut parte anul acesta și de un ajutor de nădejde în bucătărie, acolo unde micuții s-au ocupat de vopsitul ouălor, dar și de prepararea salatei de boeuf. Mai mult, faptul că familia este atât de numeroasă, înseamnă, implicit, un meniu divers den mâncare, pe care Anca Serea încearcă să-l respecte și să-l urmeze mereu, astfel încât toți micuții să fie fericiți.

„Copiii m-au ajutat și ei la gătit. Sarah a vopsit ouăle, mamaia i-a ajutat la tocatul legumelor pentru salata de boeuf, cu mama am făcut sarmalele pe la 12 noaptea, ca toată lumea, doar că nu suntem puțin mai mulți și este ceva mai voluminos. La copii le plac așa și așa mâncărurile tradiționale, în mare noi nu mâncăm miel, eu nu mănânc deloc, Adi mănâncă, dar nu am făcut. Mama a făcut un drob, dar mai mult ca o ruladă și a pus foarte puțin miel, dar nu am mânca. Fiind foarte diferiți, ca și personalitate, au niște fixații culinare, pe care eu le respect și știu exact ce să le gătesc, dar foarte mare succes au avut sarmalele în foi de varză anul acesta. Unii le mănâncă decojite, alții normal și tot așa.”, a mai spus ea.

Te-ar putea interesa și: Anca Serea face lumină în zvonurile despre divorț: ”Nu știu ce au înțeles ei”. Ce spune vedeta despre reîntoarcerea în televiziune / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel