Care este numele Ancăi Serea, din buletin: „Oamenii au zis că sunt băiat”. Foarte puțină lume știe

Data publicării:

Anca Serea mai are încă un prenume, cunoscută de foarte puțini oameni.

Anca Serea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Formează un cuplu minunat alături de Adi Sînă, iar împreună au șase copii superbi. La o vreme, aceasta a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară, însă de ceva timp a decis să se retragă din luminile reflectoarelor pentru a-și putea crește cum trebuie micuții. Ce știe foarte puțină lume este însă că vedeta mai are încă un nume, pe lângă cel deja știut de publicul larg. Este vorba despre un prenume mai deosebit, pe care aceasta l-a ținut secret până acum. Tocmai din această cauză, vedeta spune că a fost chemată și în armată, la vârsta de 18 ani. 

„Mă mai cheamă și Louis! Oamenii au zis că sunt băiat, așa că m-au convocat la armată!”, a dezvăluit Anca, pentru Click!

Anca Serea face lumină în zvonurile despre divorț: ”Nu știu ce au înțeles ei”. Ce spune vedeta despre reîntoarcerea în televiziune / EXCLUSIV

 

Sărbători complicate pentru Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea și familia ei se pregătesc din greu pentru Sărbătorile de Iarnă. Aceștia au început pregătirile încă din luna noiembrie, iar listele pentru Moș Crăciun au fost și ele expediate din timp. Prezentatoarea spune că cei mici sunt destul de pretențioși, iar listele nu sunt deloc restrânse. 

„Avem foarte multă treaba, mai ales în perioada aceasta, a sărbătorilor de iarnă. Avem noroc că acești copii ai noștri, ăstia mulți, mari și mici sunt foarte organizați și ne-au obișnuit și pe noi să fim organizați. Cam din luna noiembrie încep să își facă fiecare lista, care nu este una scurtă. Unii dintre ei sunt modești, cei mari își doresc tot felul de gadgeturi. Dar ei sunt cuminți, în general, și își cam primesc darurile binemeritate.”, a spus Anca Serea la „Vorbește Lumea”.

Anca Serea nu a băut alcool niciodată: „Cred că o femeie ar trebui să aibă o conduită”

 

Cei opt membri se îngrămădesc la masa de Crăciun

Faptul că cei doi au o familie numeroasă nu vine mereu cu beneficii. Aceștia au declarat faptul că se îngrămădesc cu greu până și la masa de Crăciun, iar dacă mai au și invitați, copiii nu mai încap, cu siguranță, la masă.

 „Este un vibe frumos, agitație mare. În primul rând, nu avem loc la masă toți, cumva ne înghesuim. Am avut noroc până acum pentru că tot timpul a fost câte unul mai mic și mai mâncau în câte un scăunel de bebe. Acum, au cam crescut și fiecare are locul adjudecat și atunci clar nu avem loc la masă. Dacă mai vine și bunica, dacă mai vine și unchiul, dacă mai vine cineva în vizită, îi punem în dormitor și vorbim la telefon.”, a spus Adrian Sînă la „Vorbește Lumea”.

Adi Sînă câștigă o avere la nunțile din India: "Indienii sunt extrem de bogați. Plătesc bine"

 

Anca Serea, pildă emoționantă pentru părinți: Cât suntem în viață, copilul va avea mereu nevoie de părinți

Anca Serea a povestit o întâmplare emoționantă pentru părinți. 

"Bună dimineața, dragilor! Vă salutam din trenul spre Viena. Iată o pildă impresionantă, pe care am vrut să o împărtășesc cu voi:

"În fiecare an părinții lui Mihai îl duceau la bunica lui în vacanța de vară...

Și se întorceau acasă cu același tren, a doua zi.

Într-o zi băiatul le-a spus părinților săi: „Sunt mare acum, pot să merg singur la bunica?"

După o scurtă discuție părinții au fost de acord.

Au stat în picioare așteptând plecarea trenului, și-au luat la revedere de la fiul lor, dându-i un sfat pe fereastră, în timp ce Mihai le tot repeta: "Știu! mi s-a spus asta de peste o mie de ori".

Trenul stă să plece și tatăl lui i-a șoptit la urechi:

„Fiule, dacă te simți rău sau nesigur, asta e pentru tine". Și a pus ceva în buzunar.

Acum Mihai este singur, stând în tren, fără părinții lui, pentru prima dată. Admiră peisajul de la fereastră, în jurul lui străinii se împing, fac mult zgomot, intră și ies din vagon. Supervizorul îi dă câteva sfaturi despre călătoria de unul singur. O persoană l-a privit cu ochi triști.

Mihai începe să se simtă mai rău cu fiecare minut care trece.. Și chiar e speriat. Își pune capul jos, stă într-un colț, singur, cu lacrimi în ochi. Apoi își amintește că tatăl lui i-a pus ceva în buzunar. Tremurând, caută ce i-a pus tatăl lui în buzunar. A găsit hârtia, a citit-o, pe ea scria: „Fiule, sunt în ultimul vagon".

Așa este viața. Trebuie să lăsăm copiii, să avem încredere în ei. Dar mereu trebuie să fim în ultimul vagon, privind, în caz că le este frică sau dacă găsesc obstacole și nu știu ce să facă. Trebuie să fim aproape de ei. Cât suntem în viață, copilul va avea mereu nevoie de părinți", a scris Anca Serea pe pagina de Instagram.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel