Cum se menține Adriana Antoni în formă la 47 de ani. Artista face sport împreună cu Irina Loghin: "M-am obișnuit să postesc"

Data publicării:
Sursa foto: Adriana Antoni, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adriana Antoni, instagram

Adriana Antoni a dezvăluit ce dietă ține pentru a se menține în formă. 

Adriana Antoni este una dintre cele mai iubite artiste. Vedeta arată impecabil, la vârsta de 47 de ani. Într-un interviu recent, Adriana Antoni a dezvăluit cum se menține în formă, dar și la ce alimente a renunțat aproape definitiv.

Cum se menține Adriana Antoni în formă la 47 de ani

Adriana Antoni a mărturisit că are mare grijă la alimentație și consumă multe fructe și legume. Artista a recunoscut că, uneori, merge la plimbare alături de buna sa prietenă, Irina Loghin. Totodată, Adriana a precizat că a renunțat la zahăr și carnea roșie, în proporție de 80%.

„Mă mențin în formă prin câteva lucruri simple: mâncare sănătoasă, multe fructe și legume, plimbări lungi prin parc. Câteodată alături de scumpa mea prietenă, doamna Irina Loghin, prin rugăciune, și mai ales prin căldura și energia bună pe care le acumulez în suflet la fiecare eveniment unde mă întâlnesc cu cei care mă ascultă și mă îndrăgesc și îmi transmit aceste lucruri frumoase.

Nu am o dietă secretă, dar cel mai important lucru pe care l-am făcut este că am tăiat în proporție de 80%, zahărul și carnea roșie. În rest, îmi place să mănânc multe legume și fructe. Cât mai puțin carbohidrați și m-am obișnuit să postesc, ceea ce mă ajută și la sănătate, și spiritual.' a declarat Adriana Antoni, potrivit unica.

Alimentul la care Adriana Antoni a renunțat cel mai greu

Adriana Antoni recunoaște că a renunțat foarte greu la dulciuri și la tot ce conține zahăr. 

„Nu pot să spun că aș recomanda ceva anume, pentru că mi-am dat seama că ce funcționează pentru mine, probabil că nu va avea același efect la altcineva. Ce pot să vă spun este că recomand foarte mult să fiți atenți la cum reacționează corpul vostru la anumite alimente și să îi dați ceea ce vă cere. Pentru mine, acestea sunt lucrurile care funcționează cel mai bine.

Pentru mine, un stil de viață sănătos înseamnă o combinație de lucruri. Insă cel mai important este să fiu bine din punct de vedere spiritual. Dacă această parte a vieții este în regulă, mi-am dat seama că lucrurile merg bine, dacă spiritual nu sunt bine, nu mă pot concentra pe dietă și activități fizice. Cel mai greu mi-a fost să renunț la dulciuri, mai exact la zahăr, pentru că e peste tot.' a mai spus Adriana Antoni.

Citește și: Viviana Sposub, momente de panică. Cu ce situație s-a confruntat vedeta la o ieșire în oraș: „Am început să țip, toată lumea s-a...”

Cine este femeia după care suferă Tudor Chirilă. Artistul îi simte și acum lipsa: „M-a certat și m-a iubit”

Informații șocante au ieșit la iveală, la scurt timp după ce fostul soț al Mihaelei Rădulescu a fost înmormântat. Rudele bărbatului au dat cărțile pe față: "Ea nu a fost fidelă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel