Viviana Sposub, momente de panică. Cu ce situație s-a confruntat vedeta la o ieșire în oraș: „Am început să țip, toată lumea s-a...”

Data publicării:
Sursa foto: Viviana Sposub, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viviana Sposub, instagram

Viviana Sposub a dezvăluit cu ce situație s-a confruntat, după ce a ieșit în oraș singură.

Viviana Sposub este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a povestit internauților cu ce situație s-a confruntat în timpul unei ieșiri în oraș. 

Viviana Sposub, momente de panică în oraș

Viviana Sposub le-a povestit urmăritorilor săi că a tras o sperietură soră cu moartea în momentul în care a mers să mănânce la o terasă. Mai exact, la scurt timp după ce a terminat de mâncat, o pisică mare a căzut pe ea, dintr-un copac aflat în apropiere. 

„Tocmai am ajuns acasă, am fost prin cartier să mănânc ceva, singură. Deși am anxietatea asta când ies de una singură la masă. Mi se pare că se uită toată lumea la mine, de data asta am zis ce poate să fie atât de penibil că stau singură la masă și mănânc. Stați să vedeți. M-am gândit să aleg o terasă mai retrasă, unde să nu fie mulți oameni. Am ajuns acolo, era full.

Pe lângă faptul că a durat o oră jumate să vină mâncarea, timp în care am stat singură. Acum ajungem la partea interesantă. După ce am terminat de mâncat, stăteam eu liniștită și mă uitam pe telefon, scriam niște mesaje, iar din copacul de lângă masa mea, a căzut pe mine o pisică. O pisică mare, grea!”, a început a povestit Viviana Sposub, pe Instagram.

Deși s-a speriat teribil, Viviana Sposub a mărturisit că întreaga situație i-a provocat o criză de râs. 

„Vă dați seama că am început să țip. Au început câinii să latre, toată lumea s-a întors să vadă ceea ce s-a întâmplat, s-au ridicat. (…) Vă dați seama ce pisică mare era și de unde a căzut. Am avut o criză de râs și nu puteam să mă opresc, am cerut mâncarea la pachet și am plecat. Asta a fost experiența mea la terasă. Sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită..”, a continuat Viviana Sposub.

Motivul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea și-au spus „adio” după 3 ani de relație, chiar dacă păreau a fi cuplul perfect, în ochii multora. Cei doi au fost plecați împreună pentru câteva luni în America, acolo unde fostul soț al Andreei Bălan s-a ocupat de cariera sa și de rolul pe care l-a avut în producția „Wednesday”. La venirea în țară însă, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, iar dacă toți fanii sunt încă șocați de această decizie neașteptată, surse din apropierea cuplului explică care ar putea fi motivele din spatele separării.

“Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbiz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel