Cum scapi complet de celulită. Trebuie să faci asta în fiecare zi: „Efectele se văd în 30 de zile” / VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Alexander Florescu a dezvăluit cum poți scăpa complet de celulită, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Alexander Florescu, instructor de fitness, a fost invitat recent în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a oferit toate informațiile pe care trebuie să le știi cu privire la o dietă corectă. Totuși, nu doar kilogramele în plus dau bătăi de cap femeilor, ci și celulita, cu care se confruntă majoritatea doamnelor. Chiar dacă apare din extrem de multe motive, unele independente de noi, există câteva trucuri prin care poți scăpa complet de celulită, iar Alexander Florescu te învață cum.

„De zi cu zi, putem face sport, masaj de două ori pe săptămână și să avem și o dietă personalizată, strict pentru celulită. Acestea se bazează mai mult pe legume, au un echilibru cantitativ, legume, proteină. Trebuie să consumăm un număr mare de proteină, dar și să ne hidratăm mult, pentru a scăpa de celulită. În general, se calculează 1,5 g de proteină ori kilogramele pe care le ai, așa știi cât trebuie să consumi.”, a declarat Alexander Florescu în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

Pe aceeași temă: Băutura minune care te ajută să slăbești mai repede. Alexander Florescu: „Trebuie să îl consumăm pe stomacul gol”. Cum se prepară / VIDEO

În câte zile se văd primele efecte

Mai mult, dacă respecți cu strictețe regulile enumerate mai sus, poți vedea rezultatele dorite chiar într-o lună de zile, spune Alexander Florescu. Dacă la început, efectele vor fi doar puțin vizibile, odată cu trecerea timpului, aceste semne neplăcute pot dispărea complet de pe piele.

„Efectele se văd în 30 de zile, dar recomand să se facă și masaj. Putem scăpa de ea, dar ea diferă de la persoană la persoană, în funcție de multe aspecte. Ușor, ușor, putem scăpa. Trebuie să consumăm și colagen, vitamine.”, ne-a mai spus celebrul antrenor de fitness.

Citește și: Cinci reguli pe care trebuie să le urmezi, pentru a scăpa de celulită. Carmen Brumă: „Peste 90% dintre femei au!”

Ce carbohidrați avem voie să consumăm într-o dietă

Carbohidrații sunt destul de puși sub semnul întrebării de foarte multe persoane, când vine vorba de dietă. Totuși, Alexander Florescu spune că îi putem consuma cu încredere, însă cu moderație și să nu depășim cantitatea recomandată pe zi.

„Avem voie să consumăm pâine în dietă, fără gluten sau integrală, două felii pe zi și cu siguranță slăbim. Putem să mai mâncăm paste integrale, cartofi fierți, orez integral. Mulți au intoleranță la gluten și de aceea când consumă carbohidrați, su umflă, dar asta nu e ceva greșit, așa simt ei corpul, pentru că acesta e rolul carbohidratului, dar are proprietățile lui bune, benefice pentru organism. Îi includem într-o singură masă, la prânz, putem avea 80 de g carbohidrați. Putem măsura cu o lingură mare, înseamnă cam 3 linguri, iar proteină cât palmă.”, mai spune acesta în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe. 

Te-ar putea interesa și: Trucurile învățate de Adina Halas de la Carmen Brumă, despre dietă: „Asta admir foarte mult la ea”. Sunt prietene de 26 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel