Cinci reguli pe care trebuie să le urmezi, pentru a scăpa de celulită. Carmen Brumă: „Peste 90% dintre femei au!”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit 5 reguli de aur prin care poți scăpa de celulită.

Carmen Brumă a dezbătut pe rețelele de socializare un subiect extrem de interes în rândul femeilor: cum poți scăpa de celulită. Chiar dacă pare că această problemă va rămâne acolo pe viață, celebrul nutriționist de fitness spune că există mai multe modalități prin care ea se poate diminua sau, în cel mai bun caz, se poate îndepărta complet.

„Încep cu o veste bună care să ne elibereze de „povara” eliminării celulitei. TOATE FEMEILE AU CELULITĂ ( la un moment dat pe parcursul vieții, statisticile spun peste 90% dintre femei)!
Construcția noastră, profilul hormonal, structura țesutului conjunctiv ne predispun la această „imperfecțiune” a pielii.

Sigur că sunt și alte cauze (alimentație dezechilibrată, fumat, sedentarism, constipație, predispoziție genetică etc) care conduc la apariția ei, și, în funcție de acestea , celulita este mai mult sau mai puțin vizibilă.”, spune Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

VEZI și: Leguma minune care conține o cantitate uriașă de fier. Oana Cuzino: „Are chiar ceva mai mult decât carnea roșie”

Cinci reguli pentru a scăpa de celulită

După cum era de așteptat, în topul obiceiurilor pe care trebuie să le adopți este un stil de viață cât mai sănătos. În acest sens, Carmen Brumă își îndeamnă urmăritorii să nu mai consume zahăr, băuturi alcoolice sau grăsimi atât de des, pentru că toate acestea pot face ca celulita să fie și mai vizibilă de la o zi, la alta.

„Un scop realist este reducerea ei nu eliminarea și, din experiență mea, ajută următoarele:
1. Eliminarea (reducerea) zahărului, fumatului, alcoolului, grăsimilor hidrogenate
2. Consumă constant alimente cu OMEGA 3 , legume crude de diverse culori și bea suficientă apă
3. Antrenamente care să combine exerciții cu greutăți în circuite pe diverse grade de intensitate, exerciții cardio de tip hiit care pot fi eficiente în schimbarea compoziției corporale.
4. Suplimente gen colagen, acid hialuronic, OMEGA 3, superoxid dismutaza, astaxantina, MSM
5. Creme diverse și tratamente dermato cosmetice. Din experiența mea, rezultate bune se obțin cu creme care conțin cofeină, alge marine, iederă și tratamente cu radiofrecvență și biostimulare electrică.”, a continuat Carmen Brumă.

VEZI și: Trucurile învățate de Adina Halas de la Carmen Brumă, despre dietă: „Asta admir foarte mult la ea”. Sunt prietene de 26 de ani

Kiwi poate combate celulita

Mai mult, există și anumite alimente „minune” care pot ajuta la îndepărtarea celulitei și, spre surprinderea tuturor, kiwi face parte din această listă, având mai multe beneficii pentru sănătate.

„Există mai multe alimente, nu o elimină de tot, dar ne ajută să combate celulita. Toate acestea cu un stil de viață sănătos. Asta nu înseamnă cu unele alimente   ne feresc de chinul de a merge la sală, de a bea apă și așa mai departe. Kiwi este un aliment foarte sănătos, este foarte util în combaterea celulitei. Undeva la minimu 3-4 kiwi pe zi. Are o cantitate foarte crescută de vitamina C, are magneziu, potasiu, dar ceea ce îl face un aliment prețios sunt polizaharidele pe care le conține și s-a dovedit științific că au un impact mare în ceea ce privește încurajarea organismului de a produce colagen, care este important pentru a preveni celulita și pentru un ten sănătos.”, a declarat Mario Popescu, nutriționist, în cadrul emisiunii Vorbește lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel