Trucurile învățate de Adina Halas de la Carmen Brumă, despre dietă: „Asta admir foarte mult la ea”. Sunt prietene de 26 de ani

Data publicării:
Sursa foto: Adina Halas, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Adina Halas, Instagram

Adina Halas ne-a vorbit despre prietenia de-o viață pe care o are cu Carmen Brumă, dar și despre pasiunea pe care cele două o împărtășesc: stilul de viață sănătos.

Adina Halas și Carmen Brumă sunt legate de o prietenie frumoasă, care se întinde deja de peste 25 de ani. Pe lângă lucrurile care le leagă de atât de mult timp, cele două vedete mai au ceva în comun: un stil de viață cât mai sănătos. Ambele arată extrem de bine și încearcă să se ghideze în fiecare zi după o dietă echilibrată, să nu facă excese alimentare și să fie mereu cea mai bună variantă a lor, cel puțin în ceea ce privește silueta. Dacă la Adina Halas, acest domeniu este doar la nivel de pasiune, Carmen Brumă profesează deja de foarte mulți ani în lumea fitness-ului. În acest sens, am întrebat-o pe blondină despre trucurile și secretele pe care le-a învățat de-a lungul timpului de la prietena sa cea mai bună.

„Mă leagă o prietenie de 26 de ani cu Carmen Brumă. Vorbim despre diete din când în când, când întâmpin vreun blocaj sau vreau să slăbesc niște kilograme și îmi dau seama că nu reușesc să îmi ridic proteinele zilele respective, discutăm despre tot felul de suplimente apărute, despre beneficiile lor, facem schimb de impresii, idei, suntem la curent cu tot ce scot specialiștii din domeniu. Discutăm foarte mult, este un domeniu în care Carmen activează, dar e un domeniu despre care și eu știu foarte multe lucruri și mi-ar fi imposibil să sintetizez ce am învățat până acum.”, a declarat Adina Halas, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Adina Halas, secretul siluetei de vis: „Nu mă simt restricționată”. Lista alimentelor la care a renunțat complet / EXCLUSIV

„Asta admir foarte mult la ea”

Un subiect recent dezbătut de cele două este chiar postul intermitent, din ce în ce mai adoptat și de bărbații sau femeile din țara noastră. În final, Adina Halas ne-a dezvăluit și ce admiră cel mai mult la prietena ei de-o viață.

„În ultima perioadă, discutăm despre postul intermitent și cum ar trebui să fie ținut el, mai ales de către femei, pentru că noi trebuie să respectăm alte reguli decât bărbații, un lucru despre care se vorbește mai puțin în România. De la Carmen am învățat că este foarte important să fii constant, asta admir foarte mult la ea, faptul că este constantă, poți să fii ambițios pe perioade scurte de timp, dar dacă nu ești constant nu faci nimic, iar asta admir din suflet la ea și m-a inspirat această poveste a ei, faptul că am văzut rezultatele apărute și menținute în timp, datorită constanței ei.”, ne-a mai dezvăluit aceasta.

Citește și: Carmen Brumă, rețetă de pastă de ou, perfectă pentru dietă: „O sursă de proteine de înaltă calitate, vitamine, minerale și grăsimi sănătoase”

Cum a reușit să slăbească după naștere

Una dintre perioadele în care Adina Halas s-a confruntat cu kilogramele în plus a fost în momentul în care vedeta a devenit mămică, în urmă cu câțiva ani. În acest sens, aceasta ne-a dezvăluit cum a reușit atunci să revină la silueta de odinioară.

„Cu siguranță există alimente care ajută în dietă, decât o fac altele. Am ținut tot felul de diete, în toate felurile. Mi s-a întâmplat ca și atunci când nu mai credeam în diete, să fiu nevoită să apelez la ele, pentru că aveam un eveniment, spre exemplu, dar nu cred în diete. Eu am slăbit acum mulți ani, când am născut și când am pus un număr mare de kilograme, am slăbit cu un stil de viață sănătos, am început să învăț despre o alimentație corectă de la Cristi Mărgărit, am învățat cât de important este să îmi notez, într-o primă fază, ce mănânc, să fiu atentă să-mi hrănesc corpul și să aleg alimente care îmi fac bine.”, a mai declarat Adina Halas pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel