Cum scăpăm de kilogramele acumulate de sărbători. Carmen Brumă: „Nu mâncați asta după apusul soarelui”

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit cum putem scăpa de kilogramele în plus acumulate pe timpul sărbătorilor. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Carmen Brumă arată impecabil, la vârsta de 45 de ani. Soția lui Mircea Badea este adepta unui stil de viață sănătos și al sportului încă din adolescență, când a decis că acesta trebuie să fie drumul ei pentru totdeauna. Acum, celebra antrenoare de fitness își dorește să inspire cât mai multe persoane cu stilul său de viață, motiv pentru care postează constant pe rețelele de socializare diferite sfaturi și trucuri, ce țin la distanță kilogramele în plus. Așadar, de data aceasta, Carmen Brumă a dezvăluit cum putem scăpa de burta pe care am pus-o pe timpul sărbătorilor de iarnă. 

„Strategie anti-burtă, la început de an:

1.Trei mese principale zilnic cu 4 ore de repaus alimentar între (adică fără ciuguleli). Gustările (1-2) sunt admise doar dacă simțiți pregnant senzația de foame și ea este reală (adică nu pofta „din cap”).

2. Obișnuiți-vă să beți suficientă apă, 35-40 ml/kg corp. Majoritatea persoanelor cu probleme ponderale cu care am lucrat nu beau necesarul de apă pentru organismul lor. Apa nu ține de foame, dar o poate păcăli.

3. Eliminați zahărul și alcoolul din alimentația zilnică și consumați-le doar la „ocazii”, cu titlu de excepție.

4. Nu mâncați carbohidrați periculoși pentru siluetă după apusul soarelui (făinoase, amidonoase, fructe, dulciuri).

5. Faceți diverse tipuri de mişcare (nu doar „tras de fiare”, cardio, yoga etc.)”, a fost mesajul transmis de Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Te poate interesa și: Mihaela Bilic, adevărul despre sarmale. Cât sunt de sănătoase și câte avem voie să mâncăm la o masă: „Singura recomandare este să...”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Sportul nu este esențial pentru slăbit

Chiar dacă foarte multe persoane asociază dieta și pierderea kilogramelor în plus cu sportul, Carmen Brumă spune că acest lucru nu este deloc adevărat. Persoanele care își doresc să obțină rezultate pe termen lung trebuie să fie foarte atente la planul alimentar pe care-l urmează și să elimine cele mai nocive alimente din planul lor zilnic de nutriție. 

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm – a dezvăluit Brumă, pentru click.ro.

Te poate interesa și: Carmen Brumă, la minus 35 de grade, goală, pe balcon: „M-a găsit maică-mea. A fost dramatic”. Motivul pentru care antrenoarea stătea dezbrăcată în frig

A suferit de depresia, din cauza kilogramelor în plus

În adolescență, familia antrenoarei a fost nevoită să se mute în Rusia, însă această decizie nu a fost deloc primită cu entuziasm de Carmen Brumă, care a intrat în depresie, treptat. Aceasta povestea recent cum s-a îngrășat peste noapte 40 de kilograme, pe care a fost nevoită să le dea jos, într-un fel sau altul. 

„Când am ajuns acolo am intrat într-un soi de depresie. Și m-am refugiat în mâncare. Am avut senzația că m-am trezit peste noapte cu 37 – 40 de kilograme în plus. În momentul acela am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea. Am început să țin cure de slăbire, am fost pe marginea prăpastiei. Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi – povestea Carmen Brumă acum ceva timp.

Citește și: Carmen Brumă, secretul căsniciei cu Mircea Badea: ”Chimia de la început vine și pleacă”. Cum au gestionat cei doi bullyingul, de-a lungul timpului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel