Carmen Brumă, secretul căsniciei cu Mircea Badea: ”Chimia de la început vine și pleacă”. Cum au gestionat cei doi bullyingul, de-a lungul timpului

Data publicării:
Captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Carmen Brumă a dezvăluit care este secretul relației dintre ea și Mircea Badea, însă a scos la iveală și lucrurile mai puțin plăcute pe care le întâmpini, atunci când ești persoană publică.

Carmen Brumă a fost invitată în cadrul podcastului ”Te ascult cu Ilinca Vandici”, unde a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu soțul ei. Cei doi sunt împreună  de 20 de ani, formând astfel una dintre cele mai solide relații din lumea mondenă din România. Chiar dacă nu are o formulă după care funcționează căsnicia lor, celebra antrenoare de fitness a dezvăluit care sunt principiile care le caracterizează celor doi relația.

„Nu cred că există o formulă. Este noroc, un soi de compatibilitate care trebuie să existe de la început. Chimia de la început vine și pleacă. După compatibilitate trebuie să existe capacitatea de negociere, dorința de a face echipă, trebuie să știi să joci în echipă, trebuie să fixezi niște lucruri clare, să înveți să respecți intimitatea celui de lângă tine și, mai ales, spațiul lui, fizic și psihic. Dă-i spațiu, lasă-l să respire, respectă-i plăcerile.Într-o relație pe termen lung partenerii se schimbă oricum, și tu, și el vedeți ce îl deranjează pe celălalt, iar dacă îți pasă, schimbi. Important mai este să-ți faci tu constant evaluări, ce ai pe plus, dacă mai merită.”, a dezvăluit Carmen Brumă în cadrul podcastului.

Cum au gestionat cei doi bullyingul, de-a lungul timpului

Faptul că atât ea, cât și Mircea Badea sunt persoane publice, i-a expus de-a lungul timpului în fața hate-ului și a zecilor de comentarii negative. Dacă la început, cei doi sufereau destul de mult din această cauză, pe parcurs aceștia au învățat să ia toate situațiile ca atare.

„În cazul lui Mircea este vorba de mai mult decât hate, el s-a luptat cu un sistem, cu un președinte la Românie, nu este niște hate pe Instagram. Am trecut prin diverse situații care m-au călit. Câte mesaje cu blesteme și amenințări am primit, au fost foarte multe perioade tensionate. Mulți oameni nu se pot război cu bărbatul, iar oamenii lași caută un punct sensibil. Lucrurile astea m-au călit, am suferit, e normal, dar în meseria asta este necesar să fii în stare să suporți și această latură. Au fost foarte multe mesaje și mi-a fost teamă pentru siguranța copilului.”, a mai spus antrenoarea de fitness.

Carmen Brumă, sfaturi de hidratare pe timp de caniculă: ”Nu beți apa cu gheață”. Antrenoarea de fitness trage un semnal de alarmă cu privire la cafea și la alcool

Ce educație îi oferă Carmen Brumă fiului ei

„Vlad nu are de ce să apară pe online, are opt ani, el nu ar conturi pe rețelele de socializare, eu foarte rar îl expun. Noi am încercat să-l protejăm și încercăm să-i explicăm cine sunt părinții lui, astfel încât la vâtsta la care va lua contact cu situațiile, noi vom fi fost suficient de capabili să-i explicăm lucruri, astfel încât el să le înțeleagă. N-ai cum să-l crești într-un glob de cristal, el va înțelege lucrul ăsta, cu ce ne ocupăm noi.”, a mai dezvăluit ea.

Cum și-a convins fiul să mănânce sănătos

Carmen Brumă este una dintre cele mai populare antrenoare de fitness, promovând întotdeauna un stil de viață sănătos. În acest sens, vedeta a dezvăluit modalitatea prin care și-a convins și copilul să adopte o astfel de dietă echilibrată.

„Noi am încercat să negociem niște reguli de care să ne ținem, mai mâncăm și dulce, dar nu înainte de masă, avem trei mese clare. Fiecare masă trebuie să aibă o legumă proaspătă diferită, nu bem sucuri, cam astea ar fi. Nu i-am interzis, am încercat să negociez cu el fiecare lucru pe care el și-l dorea, iar eu îl consideram nesănătos. Dacă îi interzici un lucru îi potențezi asta. După masă trebuie să mănânce un fruct, iar după are voie orice desert.”, a conchis ea.

Chec cu fructe fără zahăr. Rețeta de DIETĂ a lui Carmen Brumă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel