Cum să cureți mucegaiul din baie în 2 pași simpli. Ai nevoie de doar două produse simple

Data actualizării: | Data publicării:
Cum să cureți mucegaiul din baie în 2 pași simpli. Captura video TikTok
Descriere foto: Cum să cureți mucegaiul din baie în 2 pași simpli. Captura video TikTok

Îndepărtați mucegaiul din baie cu ajutorul acestui truc. 

Atunci când vă curățați baia, nimic nu este mai frustrant decât încercarea de a elimina mucegaiul. Cel greu este să cureți mucegaiul lipit de colțurile căzii de baie. Dar, din fericire, îndepărtarea murdăriei din colțurile băii este mai ușoară ca niciodată, datorită unui truc super simplu care te va scuti de investiții scumpe și timp pierdut.

De ce e bine să îți fotografiezi aragazul înainte de a pleca în concediu. Trucul care te scapă de griji

Curățarea mucegaiului din baie cu hârtie igienică

Un clip viral de pe TikTok ne arată cât de ușor poate fi curățat mucegiul din baie.

Pentru acest truc, ai nevoie de o bucată de hârtie igienică și o soluție de curățare a băii care conține înălbitor. Pentru a face acest lucru, rupeți o fâșie de hârtie igienică suficient de lungă pentru a acoperi zona mucegăită. Răsucește hârtia igienică, apoi pune hârtia răsucită în colțurile căzii. În cele din urmă, îmbibați hârtia igienică în înălbitor sau într-o soluție de curățare a băii pe bază de înălbitor și lăsați-o să stea timp de cel puțin 12 ore (și deschideți o fereastră pentru aerisire!).

De ce nu e bine să tragi apa cu capacul ridicat. Avertismentul oamenilor de știință: „Te speli pe dinți cu apa din toaletă”

Când ați terminat, puneți-vă niște mănuși de curățare și îndepărtați hârtia igienică, ștergând zona pe parcurs. Orice tip de mucegai  ar trebui să iasă cu ușurință. Asta e tot! După cum puteți vedea în videoclip, acest mic truc funcționează mult mai bine decât să încercați să pulverizați și să frecați acele pete încăpățânate.

@lilstepha_ I can’t believe I didn’t know about this sooner! #cleaning #clean #bathroom #foryoupage #fyp #cleaningtiktok ♬ follow tj_yeslad - Tik Toker

Păstrarea băii fără mucegai este una dintre cele mai ușoare modalități de a vă asigura că locuința dvs. este un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. 

Baia ta va fi mai curată ca niciodată. Ai nevoie doar de o lumânare, cu care vei rezolva mai multe probleme

De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă. Trucul inteligent, aliatul ideal pentru gospodine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel