Baia ta va fi mai curată ca niciodată. Ai nevoie doar de o lumânare, cu care vei rezolva mai multe probleme

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Anastasia Lysiak
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Anastasia Lysiak

Curățarea băii este una dintre cele mai mari provocări atunci când faci curățenie. În baie se acumulează majoritatea microbilor și bacteriilor, mai ales între plăcile de faianță de pe pereți, acolo unde se acumulează mereu murdărie. Ți s-a întâmplat și ție? Vestea bună este că există o soluție simplă pentru a restabili albul impecabil dintre plăcile de faianță din baie.

Tot ce ai nevoie este o lumânare  Primul pas este să cumperi o lumânare albă simplă. După ce vei curăța plăcile de faianță, ia lumânarea și freacă zonele dintre plăci. Repetă acest lucru pentru câteva secunde și vei vedea imediat rezultatele.

De ce nu e bine să tragi apa cu capacul ridicat. Avertismentul oamenilor de știință: „Te speli pe dinți cu apa din toaletă”

Concentrați-vă în principal pe zonele în care gresia intră cel mai mult în contact cu apa, cum ar fi în zona dușului și a chiuvetei. Parafina din lumânare va crea un fel de peliculă de protecție.

De ce să ții o ceapă în baie: Un truc de care mulți nu au auzit, dar pe care bunicile noastre îl cunoșteau

Cu doar puțin efort, îți poți face baia să arate din nou ca nouă. Murdăria care se acumulează între plăcile de faianță dă impresia unei case murdare și neîngrijite. Folosind o simplă lumânare poți spune la revedere efectelor umidității și murdăriei care se acumulează.

Baia ta va fi mai curată ca niciodată. Ai nevoie doar de o lumânare, cu care vei rezolva mai multe probleme

 

Gresia de perete, mai ales cele din baie, poate acumula de asemenea calcar, din cauza contactului continuu cu apa. O modalitate ușoară de a scăpa de orice reziduu este să iei o sticlă cu pulverizator și să o umpli 70% cu apă fierbinte și 30% cu oțet alb. 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel