Andreea Bănică își construiește vilă de lux cu piscină. De ce se mută artista din vechea locuință

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică a dezvăluit care este motivul pentru care se mută din vechea locuință.

Andreea Bănică și soțul ei au decis că este timpul să lase în urmă vila în care locuiau și să se mute într-o locuință nouă. Zis și făcut, pentru că, în prezent, cei doi s-au apucat deja de construcții. Chiar dacă în casa cea nouă este deocamdată un șantier, vedeta le arăta zilele trecute fanilor cum va fi totul, când proiectul este finalizat. Nu este un moft, ci o necesitate, dă de înțeles solista, care spune că acum au aranjat totul după cei patru membri ai familiei.

”Este bine, am luat această decizie pentru că așa am vrut, o schimbare. Ne-am organizat spațiul așa cum ne-am dorit noi. Când ne-am mutat în casa în care stăm eram doar noi doi, iar acum suntem patru, iar atunci ne trebuiau mai multe, nu neapărat spații, dar utilitate mai mare. E tot în același loc”, ne-a spus Andreea Bănică, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

VEZI și: Ce face Andreea Bănică în fiecare dimineață, deși nu este indicat de către medici. Artista a dezvăluit secretul siluetei de invidiat: „Așa este organismul meu setat”

Andreea Bănică, vilă de lux cu piscină

Vedeta va avea și o piscină, care va pleca chiar din foișor și va ajunge până în gard. Cei doi parteneri speră ca la începutul anului viitor totul să fie gata, astfel încât să-și înceapă noua viață.

”Încă nu ne-am mutat, încă suntem la stadiul de aranjat casa, de șantier, de tot. Avem un proiect de design. Vom avea și piscină. Sperăm că anul viitor să ne mutăm, prima lună, a doua lună. În perioada asta nu prea se mai poate preconiza nimic, nimic nu mai e la fel și nimic nu mai ține de noi, doar de oamenii care se ocupă să facă treburile astea.

Nu e o casă neapărat mult mai mare, e același tip de casă în același cartier, doar că am reamenajat-o puțin altfel ca să fie practică pentru noi și utilă. Cealaltă casă am vândut-o”, a mai zis Andreea Bănică.

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Solista, mesaj tranșant pentru cei care-i vizitează hotelul

Andreea Bănică a ținut-o în ultima vreme doar în construcții, întrucât, în acest an, solista și-a inaugurat propriul hotel de la malul mării. În acest sens, pentru a menține ordinea și disciplina, solista a interzis accesul cu animalele de compania. Acest lucru i-a nemulțumit însă pe câțiva clienți, cărora cântăreața le-a transmis un mesaj acid.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicația logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul ”polițiștilor” din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale.”, a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory.

Mai mult, artista spune că vorbește din propria experiență, motiv pentru care a renunțat să-și mai ia câinele în concedii. 

„Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian. În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc.”, a mai adăugat cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel