Bobonete, amintiri din tinerețe. Cum l-a țepuit actorul pe Gabriel Cotabiță, în urmă cu mai mult timp: "Am luat peştele, l-am pus sub maşină şi..."

Data publicării:

Bobonete a dezvăluit cum l-a țepuit pe Gabriel Cotabiță, în tinerețe. 

Mihai Bobonete recunoaște că, în tinerețe era pasionat de pescuit. Actorul ieșea cu captura la marginea drumului și o vindea la trecători, pentru a strânge bani. 

Cum l-a țepuit Bobonete pe Gabriel Cotabiță, în urmă cu mai mult timp

Bobonete a povestit cum a ajuns să-l țepuiască pe Gabriel Cotabiță, în tinerețe. Actorul a povestit că artistul a oprit bolidul la marginea străzii pentru a cumpăra pește de la el, însă el a decis că este momentul perfect să-l păgubească pe Gabriel Cotabiță. 

„Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte. Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt! Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20! El a zis ăsta e! Şi i-a spus în împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate! Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori… Am închis şi a plecat Găbiţă cu demaraj!', a spus Mihai Bobonete la podcast-ul „Ac de siguranţă' realizat de Răzvan Exarhu.

Cum a reacționat Gabriel Cotabiță după ce l-a întâlnit pe Mihai Bobonete, după mai mulți ani

Mihai Bobonete a povestit că, după opt ani, s-a întâlnit din nou cu Gabriel Cotabiță. Actorul era pe scenă, iar artistul l-a recunoscut, însă au făcut haz de necaz. 

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta! N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit… Mă, Dane, e periculos copilul… N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui! Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă! ceea ce s-a şi întâmplat…

Şi m-a chemat Dan după, hai, vino să stai cu noi aici, el e Gabriel Cotabiţă… Zic, e, ce dracu, nu-l ştiu? Şi zice, eu de unde te ştiu pe tine? Nu ştiu, domnu Gabi! I-a zis până la urmă, aşa, aşa… Da, mi-am dat seama că n-am peştele, am oprit la Slobozia, dar mi-a fost lene să mă întorc!', a mai spus Mihai Bobonete.

Citește și: Maria Ciobanu, viață marcată de numeroase tragedii. Prin de greutăți a trecut marea artistă: "A murit la 5 ani, am rămas fără tată la 15 ani"

Marinela Chelaru s-a retras din lumina reflectoarelor, după ce a suferit 4 AVC-uri. Cum se simte acum marea actriță: „Stă mai mult în casă, trebuie să aibă grijă de...”

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Alimentul care te ajută să slăbești fără sport și prea mult efort. Mihaela Bilic: „Fără riscuri pentru siluetă. Hrănitor, nu îngrașă și intensifică arderile!”

Cătălin Scărlătescu, avertisment pentru părinți. Un desert extrem de iubit, pericol pentru sănătate: „Îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience