Marinela Chelaru s-a retras din lumina reflectoarelor, după ce a suferit 4 AVC-uri. Cum se simte acum marea actriță: „Stă mai mult în casă, trebuie să aibă grijă de...”

Data publicării:

Marinela Chelaru a reunțat la spectacole, după ce a suferit 4 AVC-uri.

Marinela Chelaru se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din generația veche. Din nefericire, în ultima vreme, actrița are mari probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să se retragă din fața reflectoarelor. 

Marinela Chelaru s-a retras din lumina reflectoarelor, după ce a suferit 4 AVC-uri

Vedeta trece prin momente grele după ce a suferit patru AVC-uri și a stat două luni în spital. Acum, marea actriță preferă să petreacă cât mai mult timp acasă. Vedeta a renunțat la călătoriile prin țară și spectacole, din cauza problemelor de sănătate. 

„Am vorbit cu ea, acum câteva zile, încă era cald afară, a spus că stă mai mult în casă, la aer condiționat, dar e stabilă, din punct de vedere medical. O sun mereu, are o stare de sănătate mai delicată, trebuie să aibă grijă de ea.

Noi avem multe spectacole, cu Compania Teatrală Vouă, dar la ea este marea problemă, uriașă, chiar, frica de a ieși din București, de drumurile lungi, teama că i se va face rău și că nu va fi vreun medic prin apropiere. Are această fobie, de peste 10 ani, nu și-a învins teama asta, mai are o fobie și de lift, dar și de altele. Marinela venea, mai mereu, la filmări, cu niște plăcinte, de toate neamurile, fie cu brânză, fie cu mere, o nebunie! La ziua fiicei mele, ea și soțul ei au venit la restaurant, au stat câteva ore bune', a spus Adrian Fetecău, apropiat al acesteia, potrivit playtech.ro.

„E mulțumită și fericită că lumea încă o mai vede la tv”

„Din fericire, ne-au rămas reluările de la Național TV, și eu mă uit la episoadele din serialul 'Baronii', realizate în perioada 2006-2009. Este strălucitoare, acest sitcom este, de departe, cel mai bun produs al grupului Vouă, ea are un rol principal, văd că cei de la Național TV o țin și acum, după 17 ani, pe micul ecran. Marinela mi-a spus: 'La piață, lumea mă strigă și acum Doamna Maria, după rolul din Baronii'. Marinela interpretează rolul Mariei, soția prefectului, adică, eu. Audiențele sunt bune, altfel, s-ar mai difuza? E mulțumită și fericită că lumea încă o mai vede la tv, că încă mai e pe micul ecran, că nu a fost uitată', a adăugat bunul ei prieten.

Marinela Chelaru, diagnosticată și cu diabet: „Îmi trebuie baston”

„Mi-e foarte rău. Dacă ies afară, trebuie să mă țin de mașini, de ziduri. Mi-a zis un medic neurolog că îmi trebuie baston. Sunt foarte supărată pentru chestiile care mi se întâmplă. Dar Dumnezeu mă iubește, mă ține și asta e… mă descurc. Eu cred că Dumnezeu a zis că trebuie să fac mai întâi cunoștiință cu moartea. Și am făcut de câteva ori. Acum nu mă mai interesează nici dacă se desface cerul în patru. Iau viața așa cum e.

A venit după un șoc în urma părinților mei. De la supărare… Am făcut și diabet și mi-a pocnit și tiroida. A trebuit să mi-o scoată. Mi-am făcut operație. Trebuie să stau cuminte. S-a sensibilizat organismul.
Diabetul mă chinuie, mi se face rău dacă nu sunt foarte atentă. N-am voie să mănânc nimic, nici sărat, nici dulce‘, a declarat Marilena Chelaru la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel