Maria Ciobanu, viață marcată de numeroase tragedii. Prin de greutăți a trecut marea artistă: "A murit la 5 ani, am rămas fără tată la 15 ani"

Data actualizării: | Data publicării:

Maria Ciobanu a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul timpului.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite interpretă de muzică populară. Artista, în vârstă de 86 de ani, trăiește în Los Angeles, acolo unde s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani. De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin mai multe greutăți, care i-au marcat viața. 

Maria Ciobanu, viață marcată de numeroase tragedii

Artista a povestit că a avut șapte frați, însă fratele său geamăn s-a stins din viață la vârsta de cinci ani, lăsând o durere cumplită în urma sa. 

„Am fost șapte frați, eu eram cea mai mică. Fratele meu geamăn, Gheorghe, a decedat la cinci ani, pentru ca a venit un microb de dizenterie, pe vremea aceea nu erau antibiotice. Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia cu ceaiuri, leacuri băbești. Fratele meu nu a vrut să pună gura pe niciun fel de ceai. S-a internat cu el în spital și, degeaba, a murit', a declarat Maria Ciobanu, potrivit Star Popular.

La vârsta de 15 ani,  Maria Ciobanu și-a pierdut și tatăl. Artista a recunoscut că îi pare rău că părintele său nu a apucat să o asculte la radio. 

 „Tatăl meu nu a apucat să mă asculte la radio. Eu am rămas fară tata la 15 ani, a murit de tânăr. La a doua stabilizare a făcut o pareză și în două luni s-a dus. Cred că el tot timpul m-a vegheat pentru că m-a iubit', a adăugat Maria Ciobanu pentru aceeași sursă.

Maria Ciobanu, despre perioada copilăriei: „Au fost lipsuri”

Maria Ciobanu a povestit că a avut parte de o copilărie marcată de lipsuri și neajunsuri. 

„Au fost și lipsuri când a fost seceta și nu se făcea grâul, porumbul. Aveam vreo șase ani, mama și tata plecau la Bistreț, în Dolj, că să aducă de mâncare. A fost un an foarte secetos', a mai dezvăluit Maria Ciobanu.

Cum a fost povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

„Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă. În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum’. Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat’, povestea Maria Ciobanu.

„Pe atunci nu mă împăcam bine cu soţul meu, tatăl Cameliei, cel de-al doilea soţ. M-am despărţit de tatăl Leontinei care se purta foarte urât cu mine, Dumnezeu să-l odihnească, apoi, m-am căsătorit cu tatăl Cameliei, şi mi-am dat seama că acesta era foarte gelos.

Mergeam la recepţii de gradul zero, la familia Ceauşescu, unde se înmânau invitaţii nominale. Nu puteam să lipsesc şi nu puteam să mergem împreună. Iar el era extrem de gelos!’, adăuga ea.

„La Revelionul 69 spre 70 am cântat cu Ion Dolănescu piesa „Au, lele, vino-ncoa!’ denumită şi „Hăulita’. Ne-a însurat lumea de-atunci. Se spunea că mi-am lăsat bărbatul şi m-am măritat cu Ion Dolănescu. Şi nu era aşa atunci… După ce am început să cânt cu Ion, care s-a ţinut de capul meu vreo trei ani, treptat, prin 1971, ne-am îndrăgostit… Probabil că a fost destinul. Am divorţat, ne-am îndrăgostit, apoi ne-am căsătorit şi s-a născut un băiat, cu care mă mândresc: Ionuţ’, a încheiat Maria Ciobanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel