Cum arată meniul perfect pentru Dorian Popa: "Eu nu țin dietă". Artistul este într-o formă fizică de invidiat

Data publicării:

Dorian Popa a dezvăluit cum arată meniul ideal pentru el.

Dorian Popa este una dintre cele mai apreciate prezențe masculine de la noi din țară, având un aspect fizic de invidiat. Abdomenul perfect sculptat, dar și brațele bine lucrate, l-au propulsat pe acesta în topul celor mai râvniți bărbați din România. Și, chiar dacă în sala de sport face sacrificii enorme pentru a-și menține silueta, artistul spune că, atunci când vine vorba de mâncare, nu ține cont de limite.

"Eu nu înțeleg de ce se sperie oamenii de mâncare. Oricum, la o petrecere, când se aglomerează puțin, rade toată lumea toată mâncarea, dar la început nici nu se apropie. Eu mănânc orice, nu țin dietă. Problema e că eu nu prea apuc să mănânc și atunci când prind momentul prefer să am o masă bogată din punct de vedere caloric și atunci mănânc orice. Eu cred că oamenii se așteaptă să fiu un om de ăla care mănâncă o dată pe săptămână și numai răbdări prăjite, dar nu. Eu mănânc ce îmi doresc.", a declarat Dorian Popa în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima Tv.

Dorian Popa nu și-a dorit celebritatea. Pentru ce meserie s-a pregătit artistul: „La Constanța crești printre bani. Când nu îi ai e rău”

Dorian Popa are o perioadă extrem de aglomerată

Sumele de bani pe care le câștigă artistul din imobiliare, din cântat, dar și din mediul online nu mai sunt un secret. Până la câștiguri însă, solistul face eforturi colosale.

Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...

"Sunt permanent pe drumuri, sunt o grămadă de cântări. E de muncă mult, sunt puțin răgușit. Am scos și piesă nouă. Am venit recent din Disney și am filmat tot ce se poate. Am fost acolo pentru prima dată, dar tot cu muncă.", a mai sus el.

"Pe Youtube să faci vlogguri în timp ce mănânci este o senzație"

În timpul interviului, Dorian Popa nu s-a ferit din a degusta preparatele pe care le avea pe masă. Totuși, pentru a nu fi criticat, cântărețul a ținut să specifice faptul că tocmai pentru că s-a gândit să facă acest lucru pe Youtube, a devenit unul dintre cei mai apreciați vloggeri de la noi din țară.

"Cele mai mari contracte se leagă la mese, pentru că noi suntem mai fericiți când mâncăm. A mânca nu înseamnă lipsă de respect față de celălalt, a vorbi cu gura plină da. Pe Youtube să faci vlogguri în timp ce mănânci este o senzație, am fost printre primii din țară care au făcut asta. E important să fim oameni buni în suflet.", a continuat acesta.

Dorian Popa, extravaganță de zile mari. Cât a plătit artistul pe o mașină

Artistul a recurs la perfuziile cu vitamine

Și, pentru că nu reușește să își mai ia energia necesară din alimentația, iar odihna nu este nici ia la cote maxime, artistul a apelat la ajutorul perfuziilor pe bază de vitamine. Acesta spune că a început să își facă acest tratament regulat, pentru că rezultatele sunt foarte bune.

"Am început să-mi administrez săptămânal perfuziile cu vitamine, care înlocuiesc foarte multe lucruri care ne lipsesc. Fac asta de trei săptămâni și rezultatele s-au văzut imediat, de aici pielea luminoasă.", a mai spus el.

Dorian Popa, întâmplare penibilă într-un restaurant din Paris. Artistul nu a avut cum să-și achite masa: Mi-a căzut fața când am văzutGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel