Dorian Popa, întâmplare penibilă într-un restaurant din Paris. Artistul nu a avut cum să-și achite masa: Mi-a căzut fața când am văzut

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Dorian Popa
Descriere foto: Captură video Youtube/ Dorian Popa

Dorian Popa a povestit una dintre cele mai penibile situații prin care a trecut, atunci când nu a avut cu ce să plătească nota de plată.

Dorian Popa a fost recent în Paris, unde a avut parte de cea mai jenantă întâmplare din viața sa. Artistul, extrem de deschis cu fanii săi, a povestit totul pe contul său personal de Youtube. Cântărețul a ales să servească masa într-o locație în care s-a filmat un serial extrem de celebru, însă surpriza a venit când ospătarul a adus nota de plată. 

"Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața vieților mele. Eram la Emily in Paris aici. Totul frumos, vinuț roșu, parcă simțeam și o căldurică în corp de la păhăruțul ăla, ne-am făcut treaba până pe la 8, pentru că venea o rezervare.

La 8 fără 5 i-am zis ăluia că suntem gata, el zice stați liniștiți. Vine cu POS-ul și când vede că scot telefonul zice no, no, no wireless, inserați cardul. Am mai întâlnit asta în Paris, dar e drept, nu la restaurante. La buticuri.

Mi-a căzut fața când am văzut. Eu nu am portofel la mine, nu am nimic. Am Apple Pay, frate, pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța, Paris, da? Îi zic încearcă, n-are cum. Dau eu cu telefonul pe acolo, nici mort nu făcea POS-ul ăla nimic.", a dezvăluit Dorian Popa, pe Youtube.

Ce a făcut Dorian Popa să iasă din această situație

"Zic, ok, hai să vedem cum facem. Uber până la hotel 40 de minute, înapoi încă 40 de minute. Vă dați seama o oră și jumătate trebuia să stau în Uber să mă duc să iau cardul și să mă întorc să plătesc. Aparate care să aibă descărcare wireless, bancomate, foarte puține sunt. Deci asta cădea din start. Și i-am zis că ne întoarcem mâine dimineață. Și fiți atenți aici cum a început cea mai penibilă milogeală.

Cum să-i explic eu ăstuia că ne întoarcem mâine dimineață să plătim 65 de euro cu 20% tips inclus. Că am mai făcut și pe barosanul. Mi-a plăcut atât de mult că ne-au ajutat și că ne-au pus la masă înaintea rezervării de la 8 încât am zis cât ai tips, 10%? Hai să fie 20%.", a continuat acesta.

Artistul a fost nevoit să își lase lanțul de aur drept garanție

În final, managerul locației i-a spus că poate veni să plătească a doua zi, însă trebuie să își lase buletinul drept garanție. Întâmplarea face că acesta nu avea deloc portofelul la el, așadar a trebuit să recurgă la un alt gest.

"Aruncam cu banii eu, dar nu aveam cu ce. Și, într-un final, după ce l-am sunat pe manager, care nu era aici și care a zis că nu e nicio problemă, să plece acasă, să lase buletinul și să se întoarcă mâine să plătească… ce crezi, nu am nici buletin. Ce buletin să las?

Am scos lanțul de la gât și i-am zis zis că e aur, i-am arătat și Instagramul, a început să râdă ospătarul. I-am zis că n-am venit să fur mâncare. Și-acum am plecat ca sărăntocii, am lăsat aurul de 24 de g pe o masă de 60 de euro.",a spus Dorian Popa.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel