Dorian Popa, extravaganță de zile mari. Cât a plătit artistul pe o mașină

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, Instagram

Dorian Popa a dezvăluit care este suma enormă pe care a dat-o pe ultima mașină achiziționată.

Dorian Popa este una dintre cele mai în vogă persoane publice ale momentului, lucru care îi aduce venituri destul de mari în conturi. Pe lângă asta, artistul a investit recent și în imobiliare, toate aceste lucruri permițându-i acestuia să își îndeplinească toate dorințele materiale. Cea mai recentă dintre ele a fost achiziționarea unei mașini de lux, pentru care cântărețul a plătit o sumă enormă.

„Știi când am fost ultima oară în vacanță? Și asta însemnând peste 2 zile. Acum 6 ani. Fără să fie cu vreun concert, deal, instastory, orice. De 6 ani nu am mai fost. Dar nu mă grăbesc. Mai stau un pic. Pe 1 iunie mă duc și dau avansul la Lamborghini. Nu am cum să mă duc în vacanță după ce dau avans că după vine Lamborghini și nu ai cu ce să-l iei. Sunt fericit că munca mea este un concediu, o distracție și atunci nu simt foarte tare nevoia, că nu sunt încleștat nici la birou. Eu mă distrez”, a povestit Dorian pentru EGO.ro.

Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu cei doi: ”Așa cum ai grijă de corpul tău, așa îl ai”

Mașina pe care și-a cumpărat-o Dorian Popa este unică în România

„Iau mașina din reprezentanță. O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam. A fost o mână întinsă de la Dumnezeu. Am zis că, dacă se poate, de ce nu? Nu mă așteptam, sincer îți spun, pentru că este o mașină extrem de scumpă și nu știam dacă mi-o voi permite. Conform spuselor lui Jay Z, „dacă nu poți să cumperi un lucru de două ori, înseamnă că nu ți-l permiți” și nu mi-am dorit să-mi cumpăr mașina asta când toți banii pe care îi aveam erau doar cei de mașină. E stupid”, a declarat artistul.

Cât costă mașina pe care și-a cumpărat-o Dorian Popa

Dorian Popa, întâmplare penibilă într-un restaurant din Paris. Artistul nu a avut cum să-și achite masa: Mi-a căzut fața când am văzut

Suma imensă pe care artistul trebuie să o plătească pentru această mașină se apropie de 300.000 de euro. Totuși, acesta spune că deși pare mult, el își permite, pentru că nu are nicio altă rată sau împrumut pe care trebuie să le onoreze. 

„Niciodată nu dai banii pe mașină toți o dată. Am dat 100.000 de mii avans și urmează să mai plătesc 180.000. Mie nu îmi place să am nicio rată. Eu nu am nici abonament la telefon. Eu am cartelă. Așa sunt eu. Mă descurc și niciodată nu rămân fără credit. Dau vreo 50 de euro la 4-5 luni de zile. Nu am absolut nicio rată, în afară de ENEL și gaze sau de alte utilități, nu am credite, nu am absolut nimic. Am rămas cu sechele de la mama mea. E comunistă situația, dar știi cum te culci seară când știi că nu ai nimic de dat?”, a mai spus acesta.

Dorian Popa și-a pus solar în propria casă

Și, dacă mulți se întreabă care este secretul bronzului perfect pe care acesta mereu îl afișează, Dorian Popa a dat răspunsul.

"Mie îmi place bronzat. Să mă bronzez. Eu am crescut la plajă. Pe mine mama mă ducea la plajă ca să scape de mine, din mai până în octombrie. Normal că sunt obișnuit să fiu bronzat. În București nu ai unde să te bronzezi între betoane și dacă ai mai prins și gustul muncii, cu atât ai mai puțin timp să te bronzezi. De aceea mi-am luat solar acasă. Este cea mai bună variantă. Dar, ce credeți? Exact cum se întâmplă în proverbe sau în copilărie când aveai jucăria pe care ți-o doreai, parcă îți doreai alta pe care nu o aveai. Ei bine, de când am solar acasă nu mă mai prăjesc în halul ăla.", a mai dezvăluit acesta.

Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel