Cu ce se ocupa Marius Elisei înainte să devină om de afaceri. Soțul Oanei Roman are aptitudini diverse

Data actualizării: | Data publicării:
Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Marius Elisei, foto Instagram

Marius Elisei e un tip descurcăreț. Soțul Oanei Roman nu se dă la o parte de la muncă și a îndrăznit să se avânte în domenii preofesionale complet diferite. 

Marius Elisei, fostul soț și actualul partener al Oanei Roman, conduce în prezent o afacere în domeniul modei. Bărbatul a deschis un magazin online de haine, a cărei imagine este chiar celebra sa soție. 

Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat oficial cu Marius Elisei: "Îl iubesc foarte mult "

Înainte de a intra în afaceri, Marius a încercat mai multe joburi. Cu ani în urmă, ginerele lui Petre Roman a lucrat ca șofer la un lanț de florării din Capitală, iar la vremea respectivă, Oana Roman spunea că nu prea obișnuia să-i aducă flori acasă. 

„A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare”, declara Oana Roman la acea vreme.

Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat din nou împreună: „Tati a adormit lângă tine”


Anul trecut, Marius Elisei s-a reorientat și s-a apucat de taximetrie de tip car sharing, acesta fiind surprins în repetate rânduri de paparazii în timp ce prelua curse cu mașina personală. 

Soțul vedetei a cochetat și cu modelingul, pentru a suplimenta veniturile familiei și chiar și-a încercat norocul și în Anglia, unde a lucrat pe șantier, job care însă nu a fost pe gustul lui, așa că a revenit repede în țară. 

Oana Roman, adevăratul motiv pentru care s-a împăcat cu Marius Elisei: „Poate e un gest egoist din partea noastră, dar...”


Oana Roman și Marius Elisei s-a împăcat, la doar câteva luni de la divorț

La aproape patru luni de la divorț, Oana Roman și Marius Elisei par mai fericiți ca niciodată. Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea, după ce au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Deși nu au făcut niciun anunț oficial legat de împăcare, gesturile dintre cei doi au lăsat să deducă acest lucru. Conform spuselor vedetei, au luat această decizie împreună, fără să se „consulte” cu nimeni altcineva, nici măcar cu familia.

„Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie dar noi împreună, fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați... Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă”, a scris Oana Roman la InstaStory.

 

Oana Roman și Marius Elisei vor să își reînnoiască jurămintele

 

După marea împăcare, vedeta și fostul soț sunt pregătiți să o ia de la capă, astfel că s-au hotărât să își reînnoiască jurămintele. Oana Roman a declarat că s-a gândit deja la ținuta pe care o va purta la marele eveniment.

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat Oana Roman, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel