Oana Roman, adevăratul motiv pentru care s-a împăcat cu Marius Elisei: „Poate e un gest egoist din partea noastră, dar...”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ea și Marius Elisei s-au împăcat.

Oana Roman și Marius Elisei au luat prin surprindere pe toată lumea, după ce au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Deși nu au făcut niciun anunț oficial legat de împăcare, gesturile dintre cei doi au lăsat să deducă acest lucru. Conform spuselor vedetei, au luat această decizie împreună, fără să se „consulte” cu nimeni altcineva, nici măcar cu familia.

„Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie dar noi împreună, fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați... Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă”, a scris Oana Roman la InstaStory.

 

Vica Blochina a umilit-o pe Oana Roman: "I-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani"

 

Toată lumea s-a întrebat cum au ajuns cei doi să fie din nou în relații bune, astfel că, vedeta a decis să le povestească fanilor cum s-a ajuns la marea împăcare. Oana Roman a scris pe rețelele de socializare că ea și Marius au făcut acest pas cu multă asumare, motivul principal fiind împlinirea familiei lor, dar și dragostea pe care și-o poartă reciproc.

„Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase!”, a continuat Oana Roman.

 

Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat din nou împreună: „Tati a adormit lângă tine”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel