Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat oficial cu Marius Elisei: "Îl iubesc foarte mult "

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Vedeta a făcut și primele declarații legate de relația pe care o are acum cu fostul soț.

Oana Roman și Marius Elisei au trecut de-a lungul timpului prin nenumărate despărțiri și împăcări. Chiar dacă la începutul anului anunțau divorțul, cei doi nu au putut sta departe prea mult unul de altul și s-au împăcat. Chiar dacă la început s-au ascuns de ochii curioșilor, acum cei doi își împărtășesc săruturi pasionale în văzul tuturor. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Marius Elisei este un bărbat romantic. În ultima perioadă, acesta  susprins-o pe Oana Roman cu tot felul de aranjamente florare.

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (...)Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a spus Oana Roman la X-tra Night Show.

Izabela, fetița pe care cei doi o au împreună se bucură enorm când mama ei primește flori de la tatăl ei, motiv pentru care colecționează toate cutiile și ghivecele.

”Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

 

Oana Roman a declara că Marius Elisei a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare și că s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, motiv pentru care a decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste.

 

Oana Roman și Marius Elisei, sărut pasional în văzul tuturor: „Iubirea învinge mereu”

 

Oana Roman și fiica ei, Iza, vor pleca într-o vacanță  în Franța, dar, din nefericire, Marius Elisei nu le va însoți, deoarece cei doi nu erau împăcați atunci când vedeta și-a plănuit concediul. 

”A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar”, a mai spus Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel