Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat din nou împreună: „Tati a adormit lângă tine”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum i-a dat de gol fiica lor, Isabela?

Oana Roman și Marius Elisei traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Chiar dacă la începutul anului anunțau divorțul, acum s-au împăcat și declară că sunt mai fericiți decât în primele luni de relație. Chiar dacă puțini oameni ar fi crezut că se vor mai împăca, iată că dragostea a învins și acum sunt o familie fericită. 


Chiar dacă abia s-a întors din vacanța de lux la Cannes, fiica lui Petre Roman a plecat într-o altă vacanță, de această dată împreună și cu Marius Elisei. În drum spre mare, Isabela a făcut câteva mărturisiri din intimitatea cuplului celebru. 


Marius Elisei și Oana Roman locuiesc acum împreună: 


„Aseară am chirăit ca să pot să-l trezesc pe tati de lângă mami ca să doarmă cu mine, că mi-a promis. Și a adormit lângă tine și după aia am chirăit ca să vină lângă mine”, a spus fiica Oanei Roman la InstaStory.


Oana Roman spune că acum sunt mai fericiți decât la începutul relației și speră ca lucrurile să rămână așa cât mai mult timp posibil.


„E o situație mai bună decât a fost chiar și la începutul relației noastre. E totul schimbat în bine în relația noastră. Am pus niște poze cu noi zilele trecute și stăteam și mă gândeam că noi nu am avut poze atât de frumoase, în care să transmitem un vibe atât de bun, nici la nuntă. (...) În cazul nostru, ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun. Sper ca lucrurile să rămână așa pentru totdeauna sau cât mai mult timp posibil”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

 

Marius Elisei este mult mai atent acum cu Oana Roman, îi face multe cadouri și o duce în vacanțe de lux. Ba mai mult, bărbatul îi face des declarații de dragoste pe rețelele de socializare.

 

„Când îți vezi prințesa și zeița cât de fericite sunt... am putere să urc încă doi munți... vă iubesc”, a scris Marius Elisei pe Instagram. 

 

Cristina Cioran a găsit o soluție inedită pentru kilogramele acumulate în sarcină: „Acum îmi permit să mănânc tot ce-mi doresc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel