Cristina Șișcanu, lăsată singură în fața altarului de Mădălin Ionescu. Ce făcea prezentatorul TV în timpul slijbei: „Mirele avea treabă”

Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversează 13 ani de căsnicie și și-au dorit să marcheze acest moment special din viața lor cu o slujbă de mulțumire la biserică. Cu toate acestea, prezentatorul TV a avut câteva probleme și a fost nevoit să o lase singură pe soția sa.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai cunoscute și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit pe 23 aprilie 2011, iar anul acesta se împlinesc 13 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cu această ocazie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au dorit să marcheze acest moment special din viața lor cu o slujbă de mulțumire la biserică.

Cristina Șișcanu, lăsată singură în fața altarului de Mădălin Ionescu. Ce făcea prezentatorul TV în timpul slijbei: „Mirele avea treabă”

Cristina Șișcanu este foarte activă Facebook, unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Ea își ține tot timpul fanii la curent cu ce se îmtâmplă în viața ei, așa cum a făcut și de această dată. Cristina Șișcanu a postat mai multe videoclipuri de la ceremonie. Ea le-a explicat urmăritorilor și ce s-a întâmplat în biserică, amuzându-se de întâmplările prin care a trecut soțul ei. Pentru câteva momente, ea a fost nevoită să stea doar cu nașii, până când Mădălin Ionescu a rezolvat problema.

„A început slujba, dar «mirele» Mădălin avea treabă (i se spărsese ecranul telefonului)… Am rămas singură în fața altarului… doar cu nașa. Suna alarma de acasă și l-a contactat firma de securitate, părintele începuse slujba! I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari!”, a scris Cristina Șișcanu, în descrierea videoclipului de la biserică, din timpul slujbei.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran trece prin clipe de coșmar. Alex Dobrescu a venit după ea la un eveniment și a amenințat-o: „Niciun bărbat adevărat nu face așa ceva”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu implinesc marți, 23 aprilie, 13 ani de căsnicie

Cristina Șișcanu a explicat semnificația ceremoniei pe care a organizat-o împreună cu soțul ei, Mădălin Ionescu, acolo unde au fost prezenți atât nașii celor doi, cât și cei doi copii, Petra și Filip.

„Aceasta este ținuta mea pentru evenimentul de astăzi, slujba de mulțumire pentru căsnicia noastră, facem 13 ani marți de când ne-am căsătorit și facem această slujbă de mulțumire alături de copii și de nași. După aceea vom lua masa împreună, cu toții, la un restaurant și sunt așa emoționată și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a adus împreună pe mine și pe Mădălin și pentru că trăim în armonie, asta e important. O să mă rog să ne ajute în continuare”, a mai spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Anca Dumitra este însărcinată pentru prima dată. Imaginile prin care actrița a anunțat că va deveni mămică: „Visele devin realitate”

Te-ar putea interesa și: Adevărata față a lui Jador. Oana Ciocan nu s-a mai abținut și l-a dat de gol în mediul online: „De ce nu recunoști?”

Te-ar putea interesa și: Alex Velea, detalii neștiute despre relația cu copiii lui, Dominic și Akim: „Chiar dacă le zic pe un ton mai drastic sau mai impunător, pe ei îi doare undeva”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel