Cristina Cioran trece prin clipe de coșmar. Alex Dobrescu a venit după ea la un eveniment și a amenințat-o: „Niciun bărbat adevărat nu face așa ceva”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Cioran, captură TV Antena Stars
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Cioran, captură TV Antena Stars

Cristina Cioran se teme pentru viața ei. Actrița susține că Alex Dobrescu a mers după ea la un eveniment la care era prezentă și a amenințat-o.

Scandalul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu pare departe de a se termina. Actrița îi aduce noi acuzații fostului iubit. Aceasta a povestit în mediul online că a ajuns să trăiască clipe de coșmar din cauza bărbatului cu care a trăit mai bine de doi ani de zile.

Cristina Cioran se teme pentru viața ei. Fostul iubit, Alex Dobrescu, a venit după ea la un eveniment: „Niciun bărbat adevărat nu face așa ceva”

Cristina Cioran a mărturisit pe pagina sa de Instagram că tatăl fetiței ei a venit după ea la un eveniment la care era prezentă și a amenințat-o. Mai mult, aceasta susține că se teme pentru viața ei, având în vedere că bărbatul refuză să o lase în pace.

„Așa nenorociți sunt unii oameni care ar spune și ar face orice pentru puțină atenție! Spre surprinderea mea, cu un astfel de om am locuit, l-am girat, l-am îngrijit, l-am apărat, l-am susținut! Violențe, umiliri, trădări! Mulțumesc celor care sunt alături de mine, cât voi mai fi aici, până nu mă omoară acest individ! Astăzi a venit la evenimentul la care lucram, pentru că da, lucrez... ca să mă sperie și să mă amenințe!”, a spus Cristina Cioran, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Alex Velea, detalii neștiute despre relația cu copiii lui, Dominic și Akim: „Chiar dacă le zic pe un ton mai drastic sau mai impunător, pe ei îi doare undeva”

„Acest infractor a făcut și face lucruri nebănuite”

Actrița spune că Alex Dobrescu a făcut mai multe lucruri ilegale și că ea va avea grijă, în mod special, ca acesta să nu scape de autorități.

„Nu mă las și nu mă las. Acest om nu va scăpa de autorități chiar dacă e sifon! Acest individ își va face pedeapsa, dacă nu de la autorități, de la Dumnezeu! Pentru că nu poate scăpa de adevăr! Iar adevărul este că acest infractor a făcut și face lucruri nebănuite. Chiar dacă informează DIICOT despre alți infractori, acest individ nu poate fi apărat la nesfârșit! Niciun bărbat adevărat nu face așa ceva. Am tăcut prea mult, mi-am mușcat limba să nu spun cine este acest om de jenă, atât pentru el, cât și pentru cei care mă cunosc. Rușinea e a lui!”, a mai precizat Cristina Cioran.

Te-ar putea interesa și: Adevărata față a lui Jador. Oana Ciocan nu s-a mai abținut și l-a dat de gol în mediul online: „De ce nu recunoști?”

Cristina Cioran a cerut prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale

În urmă cu o săptămână, Cristina Cioran spunea pe pagina sa de Instagram că va merge în instanță pentru pentru a prelungi ordinul de protecție împotriva lui Alex Dobrescu. Anunțul său venea după ce în urmă cu câteva zile, bărbatul a mers acasă la actriță pentru a-și recupera câteva documente, însă a fost săltat de oamenii legii din fața casei. 

„Mă duc la judecătorie să prelungesc ordinul de restricție emis împotriva tatălui fetiței mele, ordin de restricție care a fost emis totalmente legal, cu probe, și care sper să se prelungească pe perioadă maximă. Fetița mea este prioritatea mea. Am văzut că sunt voci care declară că e o înscenare. Nu, nu este o înscenare. Poliția Română nu poate înscena. Un procuror de caz nu poate înscena. Un judecător nu poate înscena

Așadar, aș vrea să avem puțină grijă ce spunem în spațiul public. Aș vrea să avem greutatea cuvintelor. Cuvintele chiar contează. Dacă sunt lucruri de care pot fi acuzată, atunci să fiu acuzată eu. De ce se pui în pericol viața copilului meu? De ce să fie copilul meu în asemenea situație? De ce să asiste la așa ceva copilul meu?”, spunea Cristina Cioran, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel