Anca Dumitra este însărcinată pentru prima dată. Imaginile prin care actrița a anunțat că va deveni mămică: „Visele devin realitate”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anca Dumitra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Dumitra, Instagram

Anca Dumitra va deveni mămică pentru prima dată. Actrița a anunțat în mediul online că este însărcinată și a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă.

Anca Dumitra, cunoscută publicului larg datorită rolului din serialul „Las Fierbinți”,  difuzat de Pro TV, în cadrul căruia o interpretează pe Gianina, și soțul ei, Manfred Spendier, sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor fi pentru prima dată părinți. Vestea cea mare a fost dată de actriță pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă. Anca Dumitra a publicat și un mesaj emoționant prin care a mărturisit că visul de a deveni pentru prima dată mămică a devenit realitate. 

„Pe un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

 

Postarea a strâns peste 20.000 de aprecieri în doar câteva ore și sute de comentarii. Apropiații, dar și cei care o urmăresc pe frumoasa actriță din fața televizorului au felicitat-o și i-au urat sarcină ușoară.

„Yuhuuu”, a comentat Theo Rose la postare.

„Yeyyyy! Felicităăăări! Sarcină ușoară cu bucurie!”, a scris Roxana Hulpe.

„Felicitări”, a comentat Corina Caragea.

„Felicitări!”, a spus Geanina Ilieș.

„Felicitări! Sarcină ușoară!”, i-a urat Adina Halas.

„Bravoooooooo”, a scris și Amalia Năstase.

Te-ar putea interesa și: Mirela Vaida, noi detalii despre starea de sănătate a băiatului său. Afecțiunea care l-a adus pe masa de operație: „De multe ori îl certam și nu înțelegeam”

Te-ar putea interesa și: Suferința cumplită simțită de Aurelian Temișan după moartea părinților. Mama s-a stins de dorul tatălui său: „Nu ai ce să faci, decât să te resemnezi”

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, s-au căsătorit anul trecut

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cățiva ani, iar puțini știu că între ei există de diferență de vârstă de 11 ani, iar acest lucru a făcut relația și mai consolidată. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar pe 30 aprilie 2023 s-au căsătorit religios. În urmă cu ceva timp, actrița mărturisea că au avut de întâmpinat câteva dificultăți în organizarea cununiei, din cauza că partenerul ei de viață este de origine austriacă.

„A fost cu peripeții (n.r nunta). Abia pe data de 16 decembrie am aflat dacă se va întâmpla sau nu. Când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte care trebuie să fie puse la punct foarte bine. El este austriac. Cu fiecare zi care mai trecea, mai trebuia un act, dar până la urmă a fost bine. Nu o să uităm perioada aia, cu toate acele hopuri. În momentul în care depui actele, trebuie să fiți amândoi, el fix în zilele alea trebuie să plece și tot așa. Am zis că până la urmă ce o fi o fi.

A fost foarte frumos, a fost o zi cu soare. A fost foarte restrâns, doar familia mea, a lui și câțiva prieteni. El vorbește română. Cumnata mea vorbește engleză și le traduce părinților lui în austriacă”, spunea Anca Dumitra, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 22 - 28 aprilie 2024, cu Remus Ionescu. Zodia care are o perioadă extrem de bună din punct de vedere financiar



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel