Adevărata față a lui Jador. Oana Ciocan nu s-a mai abținut și l-a dat de gol în mediul online: „De ce nu recunoști?”

Data publicării:
Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Sursă foto: Instagram/Jador
Descriere foto: Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Sursă foto: Instagram/Jador

Oana Ciocan a dezvăluit în mediul online o latură mai puțin cunoscută a lui Jador. Iubita artistul nu s-a mai abținut și a recunoscut cum se comportă, de fapt, artistul față de ea.

Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar cei doi îndrăgostiți au deja planuri mari de viitor împreună. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui chiar în timpul competiției Survivor All Stars, iar răspunsul ei a fost unul afirmativ. Când au ajuns acasă din Republica Dominicană, Jador a planificat o cerere în căsătorie ca la carte. I-a adus iubitei sale un buchet de flori, dar și un inel superb cu care a cerut-o, din nou, în căsătorie.

Adevărata față a lui Jador. Oana Ciocan l-a dat de gol în mediul online: „De ce nu recunoști?”

La scurt timp după ce a cerut-o pe iubita lui în căsătorie, Jador și Oana Ciocan au plecat în Dubai. Artistul a postat mai multe fotografii și videoclipuri din vacanță, iar Oana Ciocan l-a dat de gol într-unul dintre filmulețe. Deși artistul încearcă să ascundă cum este, de fapt, în relație, iubita lui a spus adevărul. Într-un videoclip postat pe Instagram, Jador a aut o discuție cu Oana Ciocan în care o întreba dacă este sau nu romantic. Deși partenera artistului a spus că este un bărbat foarte romantic, Jador nu a recunoscut.

„Deci, eu sunt romantic?”, a întrebat-o Jador pe Oana Ciocan.

„Da. Jur că ești. Bine, m-am obișnuit să nu recunoști”, a răspuns Oana Ciocan.

„Eu, romantic? Doamne ferește de așa ceva!”, a spus artistul.

„Da! Dar stai un pic! De ce nu recunoști?”, l-a întrebat Oana Ciocan pe Jador.

„Dar nu sunt!”, a răspuns acesta.

„Vreau să te întreb de ce nu recunoști că ești romantic? Vii și îmi aduci flori, îmi aduci cadou de fiecare dată când pleci la cântări și te întorci, te trezești și îmi faci cafeaua, mă ajuți la lucruri”, a mărturisit Oana Ciocan.

„Asta nu e romantic”, a precizat Jador.

„Ba da, e romantic!”, a mai spus Oana Ciocan în videclipul publicat de artist pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Anca Dumitra este însărcinată pentru prima dată. Imaginile prin care actrița a anunțat că va deveni mămică: „Visele devin realitate”

Cum a cerut-o Jador pe Oana Ciocan în căsătorie

Recent, Oana Ciocan a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre cum a cerut-o Jador în căsătorie. Momentul emoționant a avut loc chiar după întoarcerea de la Survivor All Stars.

„Nici nu m-a lăsat să ajung bine acasă și m-a cerut, dar de data asta cum trebuie, adică cu inel. Ne uitam la film și povesteam despre ce s-a întâmplat la Survivor, cum mi-a fost, dacă s-ar comportat bine cu mine și mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Am crezut că mi-a cumpărat ceva. Eu așteptam și îl întrebam «Hai, mi-l dai acum?». Mi-a spus că vrea să fie surpriză și m-a legat la ochi. M-a luat în brațe, m-a dus în dormitor, m-a pus pe marginea patului și mi-a pus în brațe un buchet de flori. După mi-am dat eșarfa jos și el era deja în genunchi cu inelul. A zi că de data asta să o facem bine și să nu ne mai vadă nimeni. Am zis un mare da și cam atât”, a mărturisit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Jador și-a cunoscut viitoarea soacră. După întâlnire, mama Oanei Ciocan a întrebat de artist: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine” / VIDEO

Vezi un interviu oferit de Jador în exclusivitate pentru Spectacola:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel