Alex Velea, detalii neștiute despre relația cu copiii lui, Dominic și Akim: „Chiar dacă le zic pe un ton mai drastic sau mai impunător, pe ei îi doare undeva”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Descriere foto: Captură video: YouTube/DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Alex Velea a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, unde a făcut mărturisiri neștiute despre relația pe care el și Antonia o au cu copiii lor, Dominic și Akim.

Antonia si Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani, iar din iubirea lor s-au născut doi copii minunați, Dominic și Akim, iar artista mai are o fetiță, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Ce relație au Alex Velea și Antonia cu copiii lor, Dominic și Akim: „Chiar dacă le zic pe un ton mai drastic sau mai impunător, pe ei îi doare doare undeva”

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, Alex Velea a vorbit despre relația pe care el și Antonia o au cu cei doi copii ai lor, Dominic și Akim. Artistul a mărturisit că și-a dorit mereu să aibă băieți și să-i fie prieteni, însă nu se aștepta ca acest lucru să aibă și unele consecințe. Chiar dacă îi place că se înțelege de minune cu Dominic și Akim, cei doi băieți, la rândul lor, încep să-l perceapă mai mult ca pe un tovarăș decât ca pe un tată autoritar. Astfel, atunci când le atrage atenția sau îi ceartă, cei mici par să nu-l ia în seamă. Pe de cealaltă parte, Antonia este cea care impune regulile și stabilește limitele în relația cu cei mici.

„La mine vin cu toate prostiile. Eu mi-am dorit foarte mult băieți, ca să fie prietenii mei. Acum au crescut, au deja păreri, ne mai contrariem, ne mai contrazice. Diferența de vârstă dintre ei este de doi ani. Au părerile lor, adică putem să avem conversații, putem să discutăm, ceea ce mie îmi place foarte mult, doar că, la polul opus, eu nu mai sunt tatăl lor, ci sunt tovarășul lor și ne tragem de șireturi.

Când le zic ceva, chiar dacă le zic pe un ton mai drastic sau mai impunător, pe ei îi doare fix în ***. Nu au nicio treabă, nici nu se mai sperie. Când le spun «bă, vezi că dau» n-au treabă, ei râd. Atunci o bag pe Antonia la înaintare. Eu sunt polițistul rău și ea e mereu părintele ăla bun. Eu sunt tatăl care le face toate voile”, a spus Alex Velea în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Te-ar putea interesa și: Anca Dumitra este însărcinată pentru prima dată. Imaginile prin care actrița a anunțat că va deveni mămică: „Visele devin realitate”

Ce relație avea Alex Velea cu părinții lui, în copilărie

Artistul recunoaște că, în tinerețe, părintele lui preferat era tatăl său, însă în timp a realizat că mama sa a fost cea care a dus greul în familie și a început să o respecte mai mult. Alex Velea a mărturisit că cea care i-a dat viață este o fire optimistă și l-a încurajat în tot ce a făcut pe parcursul vieții.

„Eu cu tata am fost la fel. În tinerețe nu mi-a plăcut să îmi împart iubirea, dar preferatul meu era tata, doar că ulterior, când am mai crescut, mi-am dat seama că ea, săraca, ducea tot greul casei. Tata era nebun pe partea lui, eu, la fel, pe treaba mea. Eram boem, bântuiam, visam cu ochii deschiși. Mama e o fire optimistă și m-a încurajat în tot ce fac. Eu eram și cu școala, eram în stare să nu mă mai duc la școală, să studiez mai multă muzică și să mă joc. Mama mă întreba dacă nu devin cântăreț, ce fac? Ea insista mereu și pentru planul B, să-l am. De asta am făcut inginerie. Nu o să activez niciodată în domeniu”, a mai mărturisit Alex Velea în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Te-ar putea interesa și: Adevărata față a lui Jador. Oana Ciocan nu s-a mai abținut și l-a dat de gol în mediul online: „De ce nu recunoști?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel