Cosmina Păsărin, DIETA cu care se menține în formă: „Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani”

Data publicării:
Cosmina Păsărin, foto Instagram
Descriere foto: Cosmina Păsărin, foto Instagram

Cosmina Păsărin reușește să se mențină în formă, fără prea mult efort. Iată secretul vedetei.

Cosmina Păsărin se poate considera o femeie norocoasă. La cei 39 de ani ai ei, vedeta e străină de diete și spune că pentru ea vârsta nu are nicio relevanță, astfel că nu este deranjată dacă îi mai apre câte un rid. 
Cosmina Păsărin urmează să împlinească 40 de ani și spune că trecerea anilor au învățat-o să vadă viața altfel. 

 „Vârsta chiar nu are o mare relevanță pentru mine. E frumoasă tare această perioadă. La 40 de ani chiar vezi viața altfel. Devii mai sincer cu tine și, dacă știi deja cine ești, trăiești doar după propriile reguli. Îți îndrepți atenția mai mult către interiorul tău și îți exprimi cu mai mult curaj dorințele și nevoile. Înveți să te iubești mai mult și, în același timp, oferi și mai multă iubire celor din jurul tău”, a declarat Cosmina Păsărin pentru VIVA.

Cosmina Păsărin, victima relațiilor toxice: ”Am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața”

Cum se menține în formă Cosmina Păsărin

Vedeta spune că are aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și că nu a avut niciodată probleme cu kilogramele. Ce-i drept, nici nu le lasă să se acumuleze. Ea spune că dacă observă acul cântarului că se mișcă, imediat ia măsuri. Deși nu e adepta dietelor, ea încearcă să mănânce puțin și des, asta pentru că e pofticioasă și nu vrea să renunțe la anumite preparate. 

Motivul pentru care Cosmina Păsărin este singură: „Nu am luat cele mai bune decizii”

„Am chiar 56-57 kg. Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani. În perioadele în care muncesc mult și sunt obosită, stresată, pierd un kilogram sau chiar două, însă le pun repede la loc după ce revin la programul normal de odihnă

Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă. Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac. Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac. Acum, de exemplu, nu mă aflu într-o perioadă în care fac sport”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel