Cosmina Păsărin, victima relațiilor toxice: ”Am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața”

Data actualizării: | Data publicării:

Cosmina Păsărin a vorbit despre viața sentimentală pe care o are în prezent.

Cosmina Păsărin, în vârstă de 39 de ani, s-a confruntat până acum cu diverse experiențe destul de dificile pe plan sentimental. Chiar dacă, la momentul respectiv, actrița a fost profund afectată de acele încercări, acum, aceasta și-a dat seama că fericirea nu trebuie asociată cu prezența masculină. Vedeta a reușit în timp să simtă împlinirea sufletească de care are nevoie de una singură, iar energia masculină în viața ei reprezintă acum doar un plus.

„Am încetat de multă vreme să mai asociez fericirea sau împlinirea sufletească cu prezența unui bărbat și cred că aceasta este o abordare sănătoasă. Nu vreau să se înțeleagă că eu nu mai cred în relații și în puterea lor sau că urăsc bărbații. Poate că unii abia așteaptă să înțeleagă ce vor ei din acest interviu, așa că simt nevoia să fac scurte precizări înainte de a răspunde concret la întrebarea ta. Așadar, cred în relații și iubire mai mult ca oricând și cred la fel de mult și în puterea masculină. Bărbații au curaj, au energie, au o forță care pe mine mă va atrage mereu și pot fi niște prieteni și niște parteneri minunați. Mă mândresc cu faptul că am multe prietenii reale cu bărbații, chiar dacă unii spun că astfel de prietenii sunt imposibile.”, a declarat Cosmina Păsărin, potrivit viva.

Motivul pentru care Cosmina Păsărin este singură: „Nu am luat cele mai bune decizii”

”Credeam că doar într-o relație poți atinge acel nivel înalt de fericire”

Această schimbare s-a produs în viața vedei de curând, pentru că, susține ea, până la vârsta de 30 de ani a trăit cu aceste idealuri greșite.

”În perioada 20-30, credeam că doar într-o relație poți atinge acel nivel înalt de fericire. Îmi plăcea mult să stau și singură, dar tot mai bine parcă mă simțeam dacă eram într-o relație. Dacă nu aveam o relație, parcă aveam un gol, parcă ceva lipsea. Cumva, nu știu nici eu cum, am reușit să umplu acel gol și nu mă mai simt ca înainte. Am tras mult de mine ca să înțeleg noi concepte de viață și mi-am antrenat mintea și sufletul.

Te și împinge viața să îți schimbi gândirea, nu pot spune că sunt eu atât de pricepută în a face tot. Mulți factori contribuie la modificarea gândirii. Mediul, oamenii cu care ai discuții și nenumăratele experiențe pe care le ai te ajută să îți schimbi percepția și să ajungi să nu mai crezi că poți fi fericit doar când ai o relație.”, a mai spus vedeta.

Poate te interesează și: Brigitte Sfăt, la un pas să fie omorâtă de tatăl fiicei ei: ”M-a bătut până m-a mutilat. Hematom pe splină și fisură pe craniu”

 

Cosmina Păsărin, victima relațiilor toxice

Într-un moment de maximă sinceritate, vedeta a dezvăluit și un episod destul de întunecat, prin care a trecut într-o relație de iubire. 

„Cea mai mare greșeală pe care eu consider că am făcut-o este aceea că am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața și să transforme acea relație din parteneriat în prizonierat. Pot spune, deci, că am renunțat atunci la mine pentru a-l face pe el să se simtă confortabil, însă eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință. Nu este sănătos ce am făcut.

N-am știut să fac altfel și m-am mințit singură când îmi spuneam că poate nu o să fie mereu așa și că poate lucrurile o să fie altfel. Oamenii se schimbă doar dacă vor ei. Când vezi că nu vor să facă nimic, trebuie să te retragi. La acel moment, l-am învinuit pe el, nu înțelegeam că, de fapt, eu încurajez, prin prezența mea în acea relație, totul. Trebuia să închei mai repede povestea și să nu mai permit dezvoltarea acelei legături.”, a mai declarat Cosmina Păsărin potrivit sursei citate.

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată. Cum a aflat vedeta că va fi din nou mămică: ”Am fost în stare de șoc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel