Motivul pentru care Cosmina Păsărin este singură: „Nu am luat cele mai bune decizii”

Data actualizării: | Data publicării:

Cosmina Păsărin este singură și afirmă că nu își dorește o relație.

Cosmina Păsărin, în vârstă de 39 de ani, este singură de mai mulți ani. Motivul pentru care prezentatoarea tv nu se mai încumetă să intre într-o relație este neîncrederea. Mai pe românește, vedeta a ajuns să sufle și în iaurt, după mai multe dezamăgiri în dragoste. 

„Acasă, dacă te referi la vreun iubit, nu e cazul, eu fac doar ce vreau eu!

Glumesc, dar nu aș sta într-o relație în care nu m-ar lăsa iubitul să iau un proiect. Dar nu, nu am o relație și nici nu cred că voi avea prea curând. Am o relație bună cu mine și cu munca!

În trecut, nu am luat cele mai bune decizii și nu vreau să mă mai întorc acolo, e mult mai simplu! Și sunt mult mai atentă la oameni și la alegeri!”, a conchis Cosmina Păsărin.


Cosmina Păsărin este prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”

Cosmina Păsărin este noua moderatoare a emisiunii Vorbește lumea, alături de Majda Aboulumosha și Emily Burghelea, după ce Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au intrat în vacanță. Vedeta a mai fost pusă în această postură recent, când soția lui Radu Vâlcan a născut. Acum însă, aceasta spune că experința va fi cu totul diferită, datorită colegelor pe are le va avea lângă ea.

 ”Echipa “Vorbește lumea” este minunată și sunt recunoscătoare pentru șansa care mi-a fost oferită. Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste și mă bucur că avem ocazia de a petrece diminețile alături de telespectatorii emisiunii. Veți întâlni cei mai energici invitați, vom dezbate subiecte interesante și ne vom bucura împreună de vară. Fiți cu ochii pe noi!”

Ce sfat a primit Cosmina Păsărin de la Adela Popescu

Înainte de a prelua cârma emisiunii, Adela Popescu i-a oferit și un sfat prețios celei care îi va lua locul pe perioada verii. 

„Adela este un om minunat. Știți că ea are alt proiect în momentul de față și practic, noi trei am venit în locul lor. Ei au plecat în vacanță, băieții, Bogdan și Shurubel, iar Adela va începe acest nou proiect. Nu simt presiune. Ar trebui? Nu, deloc chiar. Nu am fost cumva aduse ca să ne comparăm, nici noi între noi, nici noi cu echipa care a fost înainte. Nu asta a fost ideea.

Mi-a spus că va urma o perioadă care nu este chiar ușoară și nu este ușoară, că va fi intensă și așa este, este intensă și gândește-te că noi vorbim acum după primul live, dar că, cu timpul, lucrurile se vor așeza și fix așa se va întâmpla. Țin minte aceste lucruri despre care ea îmi povestea și am trăit aceste senzații anul trecut. Fix când mă obișnuisem, s-a încheiat perioada aceea.”, a declarat vedeta pentru Ego.

Cosmina Păsărin, despre drama care i-a marcat copilăria: „Aveam doar 16 ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel