Corina Caragea nu ține dietă. Care este trucul prin care prezentatoarea se menține în formă: „Metabolismul e leneș și trebuie să depun mai mult efort”

Data publicării:

Corina Caragea a dezvăluit care este trucul prin care se menține înn formă.

Corina Caragea se menține într-o formă fizică de invidiat, la aproape 40 de ani. În cei 16 ani de carieră pe care îi are în cadrul televiziunii Pro TV, vedeta pare că nu s-a schimbat deloc și că a ținut timpul în loc. În acest sens, toți fanii au fost curioși să-i afle celebrei prezentatoare trucul prin care reușește să se mențină în formă. Vizibil modestă, Corina Caragea nu consideră că măsoară formele ideale, însă arată exact așa cum își dorește. Vedeta nu urmează o dietă pentru asta, ci încearcă să ducă o viață cât mai echilibrată.

„Nu reușesc să mă mențin. Merg la sală ca să îmi pot permite să mănânc ce vreau. Nu țin dietă, dar păstrez așa, un echilibru. Dacă e un tort, nu îl mănânc pe tot, mănânc o bucățică. Dacă e o prăjitură, nici pe aceea nu o mănânc pe toată. Încerc să mă temperez pentru că dacă la 20 de ani dacă nu mâncam o zi deja slăbeam câteva kilograme, acum e mai greu, metabolismul e mai leneș și trebuie să depun mai mult efort. Deci nu am o dietă-minune, nici nu am siluetă de vis, dar cât să mă simt eu bine, în pielea mea, și să nu devin frustrată: Aaa ce aș vrea să mănânc o prăjitură și nu pot.”, a declarat Corina Caragea potrivit libertatea.ro

Regretul Corinei Caragea, după 17 ani la Pro TV. Ce meserie și-ar fi dorit vedeta să mai urmeze: ”Formatul de sport nu permite multe”

Corina Caragea este pasionată de călătorit

Ori de câte ori prinde o portiță liberă, Corina Caragea nu pierde timpul și pleacă într-o nouă destinație de vis. Chiar dacă a văzut foarte multe locuri din lume, aceasta nu se oprește niciodată din a explora și mai mult.

„Eu și dacă am o zi liberă îmi fac un plan unde pot pleca, chiar și în afara Bucureștiului, caut liniștea, să mă rup puțin de cotidian, așa că poate părea că am fost mai mereu plecată, dar, cum ziceam, profit de fiecare oră, zi liberă pe care le am.”, a continuat ea.
 

Prezentatoarea știrilor sportive și-a ales chiar și o destinație care se află în topul preferințelor sale.

„Barcelona. Am fost și în Barcelona, și în Valencia vara aceasta. Barcelona îmi place… poate că este în Spania, de care eu sunt foarte atașată, nu știu, mi se pare că este mănușă pe suflet, îmi place ce se întâmplă acolo, muzica, oamenii, locurile, arhitectura, clima, mâncarea. E și foarte important când mergi undeva să te înțelegi bine cu aceste aspecte.”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

 

Care este succesul, în viziunea Corinei Caragea

Deși acum este imaginea știrilor sportive de pe Pro TV, în urmă cu 16 ani aceasta nici măcar nu îndrăznea să viseze la așa ceva. În acest sens, vedeta le-a dat un sfat prețios celor care vor să atingă succesul.

"Să nu alerge după el. Am observat că mulți vor să urce pe scara carierei sărind mai multe trepte deodată. Ei văd numai vârful, nu și drumul până acolo, care uneori nu e ușor. Însă dacă îți dorești să faci această meserie, ca în oricare alta, de fapt, îți place și simți că e pentru tine, nu vei simți ca o povară nicio treaptă în timp ce urci. De asemenea, să îți respecți colegii și telespectatorii, să știi să joci toate rolurile dintr-o redacție la nevoie și să nu îți pierzi curiozitatea.", a  declarat Corina Caragea în exclusivitate pentru Spectacola.


 Citește și: Cum se simte Marina Almășan, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „M-am infectat într-un spațiu deschis”. Când își reia jurnalista activitatea / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel