Regretul Corinei Caragea, după 17 ani la Pro TV. Ce meserie și-ar fi dorit vedeta să mai urmeze: ”Formatul de sport nu permite multe”

Data publicării:

Corina Caragea a dezvăluit ce altă meserie i-ar fi plăcut să urmeze, dacă nu erau știrile sportive.

Corina Caragea este una dintre cele mai vechi prezențe de la Pro TV, fiind, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. Aceasta s-a menținut la standarde înalte timp foarte mulți ani, lucru ce o face să fie un model de urmat, în ceea ce privește această meserie. Însă, faptul că a intrat în această meserie de la vârste destul de fragede vine însoțit și cu câteva dezavantaje. Frumoasa prezentatoare și-ar mai fi dorit să experimenteze și altă meserie, care să-i dea mai multe posibilități de exprimare, decât o fac știrile sportiveese. 

„Când 17 ani prezinți zi de zi știri, stilul ți se imprimă, la fel imaginea, și e greu să mai cotești către ceva total diferit. Dar mi-ar plăcea divertisment – m-am simțit foarte bine de fiecare dată când am făcut pasul în lateral către emisiuni.

Formatul jurnalului de sport nu permite multe, de aceea oamenii m-au descoperit cu totul diferită când am participat la emisiuni, iar eu m-am simțit foarte bine experimentând tărâmuri noi.”, a declarat Corina Caragea potrivit Fanatik.

Corina Caragea, DEZVĂLUIRI din viața personală: Am două visuri greu de realizat

Ce spune Corina Caragea despre succesul de la ProTV

Într-un interviu recent acordat pentru Spectacola, Corina Caragea ne-a vorbit despre cum a ajuns să facă parte dintr-unul dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune din România. Chiar dacă este acolo de foarte mulți ani, faimoasa prezentatoare nu crede că este o ”rețetă” universală pentru succes.

"Eu nu îmi imaginam sau plănuiam la 22 de ani că voi lucra măcar la PROTV, deși mă uitam fascinată la cei care aveau să îmi devină colegi, dar se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu mine, mult mai bune decât îndrăzneam eu să visez. Chiar planuri pe termen lung. Deși pentru nimic nu cred că există o rețetă universal valabilă la noi toți, în cazul meu a funcționat probabil educația, faptul că mi-am făcut treaba cu seriozitate și pasiune și astfel nu am simțit că vin la muncă. Uite așa au trecut 16 ani ca 16 zile.", a declarat Corina Caragea pentru Spectacola.

Ce îi îndeamnă Corina Caragea pe cei care vor să ajungă la pupitrul știrilor

Mai mult, Corina Caragea vine și cu un sfat prețios pentru cei care vor să aibă aceeași carieră ca și a ei.

"Să nu alerge după el. Am observat că mulți vor să urce pe scara carierei sărind mai multe trepte deodată. Ei văd numai vârful, nu și drumul până acolo, care uneori nu e ușor. Însă dacă îți dorești să faci această meserie, ca în oricare alta, de fapt, îți place și simți că e pentru tine, nu vei simți ca o povară nicio treaptă în timp ce urci. De asemenea, să îți respecți colegii și telespectatorii, să știi să joci toate rolurile dintr-o redacție la nevoie și să nu îți pierzi curiozitatea.", ne-a mai spus aceasta.

Vedeta nu-și dorește să participe la un show de supraviețuire

Chiar dacă și-a exprimat dorința de a profesa în divertisment, Corina Caragea ar exclude din această categorie show-urile de supraviețuire, care necesită prea multe calități fizice și psihice.

"Cred că un astfel de show îți testează limitele atât fizice, cât și psihice, iar eu nu vreau să le deranjez, stau bine și comod așa, acasă, pe canapea, urmărind show-ul. Mai știu că experiențele memorabile sunt cele care ne provoacă să ne învingem fricile și să ne împingem limitele. Dar tot nu aș avea curaj.", a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel