Corina Caragea, DEZVĂLUIRI din viața personală: Am două visuri greu de realizat

Data publicării:
EXCLUSIV

Corina Caragea a vorbit desprea viața profesională și personală, în exclusivitate pentru Spectacola.

Corina Caragea este una dintre cele mai vechi prezențe de la ProTV. Deși acum este imaginea știrilor sportive ale acestui trust, în urmă cu 16 ani nici măcar nu îndrăznea să viseze la așa ceva. Despre cum a reușit să aibă o carieră atât de longevivă, dar și despre viața personală, a vorbit Corina Caragea, în exclusivitate pentru Spectacola. 

"Eu nu îmi imaginam sau plănuiam la 22 de ani că voi lucra măcar la PROTV, deși mă uitam fascinată la cei care aveau să îmi devină colegi, dar se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu mine, mult mai bune decât îndrăzneam eu să visez. Chiar planuri pe termen lung. Deși pentru nimic nu cred că există o rețetă universal valabilă la noi toți, în cazul meu a funcționat probabil educația, faptul că mi-am făcut treaba cu seriozitate și pasiune și astfel nu am simțit că vin la muncă. Uite așa au trecut 16 ani ca 16 zile.", a declarat Corina Caragea pentru Spectacola.

Care este succesul, în viziunea Corinei Caragea

Prezentatoarea știrilor din sport le-a dat și un sfat celor ce aspiră la succes.

"Să nu alerge după el. Am observat că mulți vor să urce pe scara carierei sărind mai multe trepte deodată. Ei văd numai vârful, nu și drumul până acolo, care uneori nu e ușor. Însă dacă îți dorești să faci această meserie, ca în oricare alta, de fapt, îți place și simți că e pentru tine, nu vei simți ca o povară nicio treaptă în timp ce urci. De asemenea, să îți respecți colegii și telespectatorii, să știi să joci toate rolurile dintr-o redacție la nevoie și să nu îți pierzi curiozitatea.", a mai spus ea.

Cine o inspiră pe vedetă

"Sunt mai multe persoane, pe diverse domenii. Sunt sportivi pe care îi admir pentru drumul lor schițat deseori în copilărie, în praful de pe uliță, desculți, sunt oameni de afaceri pentru sclipirea și curajul lor, artiști de la care aș vrea să fur o fărâmă de talent, dar nu pot, așa că mă bucur de ce ne oferă la fiecare spectacol sau emisiune, oameni simpli a căror poveste m-a adus cu picioarele pe pământ și m-a lăsat mută, atunci când i-am întâlnit în diverse ocazii în care mi-am folosit celebritatea ca să mișc mulțimi să facă bine, fiecare câte puțin, puternici împreună. Să îi nominalizez ar fi nedrept, plus că lista e mereu în curs de actualizare.", ne-a mai dezvăluit ea.

Corina Caragea nu vrea să participe la un reality show

Chiar dacă îi place să le urmărească, vedeta spune că n-ar putea niciodată să participe la un reality show, precum Survivor. 

"Cred că un astfel de show îți testează limitele atât fizice, cât și psihice, iar eu nu vreau să le deranjez, stau bine și comod așa, acasă, pe canapea, urmărind show-ul. Mai știu că experiențele memorabile sunt cele care ne provoacă să ne învingem fricile și să ne împingem limitele. Dar tot nu aș avea curaj.", a continuat ea.

Unde visează Corina Caragea să ajungă

Corina Caragea este o adevărată împătimită a vacanțelor și, după cum declara în urmă cu ceva timp, majoritatea banilor câștigați îi atribuie acestui hobby. Vedeta profită de orice zi liberă, pentru a descoperi un loc nou, fie în România, fie într-o țară străină. Acum, aceasta are pe listă două destinații, care sunt foarte greu de bifat, spune ea.

"Am două visuri greu de realizat, puse pe listă de ani buni și sper în fiecare an să ajung acolo. America de Sud și Bora Bora. Pandemia, bugetul, contextul, timpul, toate mi-au împiedicat până acum aceste călătorii, dar poate anul acesta bifez una dintre ele.", ne-a mai spus Corina Caragea.

Cum reușește vedeta să se mențină în formă

"Mă simt minunat, cred că asta e cheia. Deși nu am măsurile ideale, sunt împăcată cu oglinda. Fac echilibristică între antrenamentele la sală, de trei ori pe săptămână și pâinea caldă sau tiramisu în fața cărora nu pot rezista. Mănânc orice am poftă, dar nu fără oprire, ci cât să nu am frustrări, dar asta pentru că muncesc apoi în sala de sport. Slavă Domnului că nu știu și nu mă dau în vânt după gătit, că altfel... cine știe cum arătam.", a mai declarat ea. 

Ce spune Corina Caragea despre viața sentimentală

"Cum ar trebui să răspund? Stau bine sau stau prost? Sunt bine, mulțumesc, așa vă doresc și vouă. Nu obișnuiesc să “mă văd” în nicio postură. Nici aici nu mă vedeam, întrebarea “cum te vezi peste X ani” mă lasă fără răspuns mereu. În acest moment, nu îmi doresc decât sănătate, în rest consider că am tot ce îmi trebuie.", a mai zis ea. 

Care este cel mai mare regret al vedetei

Familia este foarte importantă pentru Corina Caragea, având parte de o copilărie foarte frumoasă. Tot din copilărie, aceasta are și un regret.

"Bunica, atunci când nu va mai fi, va lua cu ea o bună bucată din viața mea – copilăria. De ea e legată acea perioadă importantă pentru orice adult, alături de tataie. Sunt norocoasă să am parte de vacanțe la țară și de bunici, ce mi-aș dori pentru fiecare copil.

Mi-aș dori să dau timpul înapoi doar ca să pot retrăi unele momente din viață, să mă bucur încă o dată de ele, mai conștient. Altfel, mi-ar fi plăcut să studiez în străinătate și să locuiesc pentru scurte perioade în alte colțuri ale lumii. De curiozitate și pentru dezvoltarea mea. Dar tot sunt norocoasă că am șansa să călătoresc când și unde vreau și să mă întorc acasă.", a mai spus Corina Caragea pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel