Cum se simte Marina Almășan, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „M-am infectat într-un spațiu deschis”. Când își reia jurnalista activitatea / EXCLUSIV

Data publicării:
Captură video Youtube/ TVR
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ TVR

Marina Almășan a dezvăluit în exclusivitate pentru Spectacola cum se simt, după ce a fost infectată cu COVID-19 pentru a doua oară.

Marina Almășan s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19, în urmă cu doar câteva zile. Deși s-a vaccinat împotriva acestui virus contagios, jurnalista nu a fost însă ocolită nici de data aceasta. Partea bună este că forma bolii nu a fost una gravă, motiv pentru care aceasta este pregătită să iasă din izolare și să-și reia activitatea profesională de luni. În exclusivitate pentru Spectacola, Marina Almășan ne-a spus faptul că a contactat acest virus în urma unui eveniment în aer liber, unde erau prezenți foarte mulți oameni. 

„Am făcut forma aceasta mai ușoară de COVID și azi e ultima zi de izolare, de luni îmi reiau activitățile. Înțeleg că această tulpină nouă este foarte agresivă, în sensul de multiplicare rapidă și transmitere rapidă, nu este atât de grea, dar se transmite foarte ușor. Aș putea teoretic să îi sfătuiesc pe români să poarte continuu mască, dar nici eu nu fac asta toată ziua, probabil de aici mi s-a și tras, dar de infectat m-am infectat într-un spațiu deschis, cu multă lume, dar în aer. Trebuie să ținem legătura constant cu medicul de familie și să avem în casă teste.”, a declarat Marina Almășan în exclusivitate pentru Spectacola.

Care sunt simptomele pe care Marina Almășan le-a avut de această dată

Marina Almășan ne-a mai spus faptul că simptomele bolii pe care le-a resimțit de această dată au fost mai degrabă simptomele unei răceli mai puternice. Totodată, vedeta mărturisește faptul că a fost norocoasă și nu a avut de-a face partea mai dură a acestui virus.

„Am avut dureri de cap, puțină tuse și durere în gât, a fost ca o răceală mai puternică. Fără febră, pierdut miros sau gust sau alte lucrui de genul acesta. De luni sunt pe baricade.”, ne-a mai spus jurnalista.

Poate te interesează și: Șerban Copoț și familia sa, diagnosticați cu COVID-19: „Emoții mari, febră foarte mare”. Cum se simt acum cei cinci

Marina Almășan a fost infectată cu COVID-19 și anul trecut

„Am ales să nu vorbesc despre boala mea, atâta timp cât ea era în plină desfășurare. Odată pentru că , observând , în timp, influența pozitivă pe care o am asupra celor din jur, n-am vrut ca întâmplarea' mea să-i destabilizeze' emoțional pe cei ce am văzut că-și trag din mine' energiile pentru a merge mai departe. (…) În urma mea, sper, a rămas un virus care m-a atacat mișelește, îngenunchind toată prudența care m-a caracterizat, în tot acest an.

Nu mă întrebați cum l-am luat. De unde. De la cine. Sunt unul din cei mai corecți purtători de mască, spălători' de mâini și păstrători' de distanțare fizică, în plus, sunt un om sănătos, care se hrănește corect, doarme bine, face sport și are o atitudine pozitivă.

Și totuși…fix de Ziua femeii, când Evele lumii primeau flori, parfumuri și declarații de iubire, mie mi-a pătruns în viață …Covid-ul.

Mai întâi cu o durere atroce de coloană, însoțită de o febră moderată și o discretă tuse de genul celor pe care le dobândești, de regulă, atunci când ieși dezbrăcat, în frig. Ieșisem și eu, cu câteva zile în urmă, de aceea gândirii mele pozitive nu i-a fost greu să-i aplice stării mele un diagnostic nevinovat : bronșită.„, a scris Marina Almășan pe site-ul său.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel