Cori Grămescu: Reguli alimentare dacă vrei să ai un corp fără grăsime și pentru a te menține tânăr cât mai mult timp

Data actualizării: | Data publicării:
Cori Grămescu, foto Facebook
Descriere foto: Cori Grămescu, foto Facebook

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, a vorbit, într-un interviu pentru DC News, despre grăsimea abdominală.

Cum facem să scăpăm de grăsimea de pe abdomen? Sunt persoane slabe, de exemplu, la o înălțime de 1,68, au 57 kilograme, dar nu scapă de „burtă”. Ce ponturi le dați? Ce să mănânce? La ce obiceiuri alimentare să renunțe neapărat?


„În primul rând trebuie să conștientizăm faptul că pentru a slăbi avem nevoie de deficit caloric care se poate obține printr-o dietă alimentară bazată pe cât posibil pe ingredientele naturale, neprocesate, de bună calitate și prin activitate fizică de tip non fitness combinată cu antrenamente specifice capacității fizice ale fiecăruia. Iar aceste reguli se aplică indiferent dacă vorbim de un surplus de grăsime dispus proporțional pe tot corpul sau localizat în anumite zone cum este abdomenul.

De cele mai multe ori o inflamație a abdomenului este efectul consumului de alimente cu un conținut mare de carbohidrați și grăsimi cum sunt produsele de panificație, cartofii prăjiți sau dulciurile, dar și al consumului în mod frecvent a băuturilor alcoolice”, a declarat Cori Grămescu pentru DC News.


Care sunt super alimentele care ne mențin tineri cât mai mult timp? Dați-ne o listă a alimentelor care țin bătrânețea la distanță.


„Pentru a ne menține tineri este important să avem un meniu zilnic echilibrat care să conțină toate grupele de alimente preparate într-un mod cât mai natural posibil și bineînțeles să facem mișcare. Sportul are un rol esențial în menținerea stării de bine a organismului și aș vrea să avem mereu în minte că prin sport vom avea o sănătate cardiovasculară îmbunătățită, ne vom îmbunătăți forța musculară și rezistența și ne vom elibera de stres”, a mai explicat nutriționistul.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel