Andreea Bălan, singură în fața bolii. George Burcea nu ar fi fost alături de ea când a făcut stop-cardiac: „L-am iertat, dar a fost greu”

Data actualizării: | Data publicării:
George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Facebook
Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Facebook

Andreea Bălan dezvăluie că l-a iertat pe George Burcea, fostul ei soț și tatăl fiicelor sale, însă mărturisește că au fost cumplit de grele momentele în care se confrunta cu probleme grave de sănătate, iar acesta nu ar fi fost alături de ea.

În 2019, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană.

Andreea Bălan: „Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă”

La acea vreme, la doar câteva zile după cumpănă, artista anunța, cu bucurie, că și ea și fiica ei erau sănătoase. 

„Imediat cum mi s-a pus la obrăjor şi am pupat-o, imediat după aceea am intrat în stop cardio-respirator. Am făcut embolie amiotică. Adică Lichidul amiotic din placentă migrează în sânge. Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă pentru că eram sedată. În concluzie, am avut noroc pentru că au existat aici nişte medici care au fost prompţi şi au ştiut cu ce se confruntă”, povestea Andreea Bălan la acea vreme.

 

VEZI ȘI: Andreea Bălan: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”. Ce avere a strâns artista din muzică


Fericirea pe care o credeau fanii

la acea vreme, Andreea Bălan încă era căsătorită cu actorul George Burcea, care, la acel moment, părea că își susține soția și că este alături de ea, însă, potrivit artistei, acesta nu ar fi susținut-o după ce a fost la un pas să-și piardă viața. Cu toate astea, vedeta afirmă că l-a iertat pe actor și că încearcă să aibă o relație de prietenie cu acesta, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. 

 

„L-am iertat, dar a fost greu, pentru că a fost și acel stop-cardiac și atunci am avut o durere pentru că nu a fost alături de mine, pentru că eu am avut niște pierderi fizice și emoționale, iar el nu a înțeles pierderea mea fizică. Fără el nu aș fi avut aceste fetițe și sunt foarte recunoscătoare și îmi doresc ca el să fie fericit într-o relație stabilă, pentru că nu aș fi vrut să vină la fetițe într-o lună cu una, într-o lună cu alta. Acum pentru că există stabilitate e minunat, pentru că se poartă frumos cu ele.” a declarat Andreea Bălan, la podcastul „Vorba lui Jorge„.

VEZI ȘI: Andreea Bălan, revoltată de hotărârea instanței, privind custodia fetițelor Alinei Sorescu: „O mare nedreptate. Poate schimbe viața a două suflete”


Artista trăiește fără regrete

„Nu regret nimic din ce s-a întâmplat și nicio despărțire nu o regret, nici chiar cele dinainte de tatăl copiilor. Înveți doar din durere, eșec și greșeli. Abia când te întinzi pe jos de durere, cauți răspunsuri. E am devenit cu adevărat mamă, după ce am făcut a doua fetiță, după ce am făcut stopul-cardiac, pentru că am murit câteva secunde, apoi am înviat și mi-am dat seama că viața e atât de scurtă.” a mărturisit Andreea Bălan, la „Vorba lui Jorge”.

 

VEZI ȘI: Andreea Bălan, sărut pasional cu un manelist celebru. Cei doi și-au petrecut noaptea împreună



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel