George Burcea, apărare crâncenă în fața acuzațiilor făcute de Andreea Bălan: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ gerogeburcea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ gerogeburcea

Fostul soț al Andreei Bălan vine cu dezvăluiri șocante referitoare la ultimele zvonuri din media. Acesta se apără crâncen cu privire la acuzațiile Andreei Bălan despre el cum că nu ar plăti pensia de 500 de lei sau că nu îl mai interesează despre cele două fetițe ale lor. Ce spune actorul în apărarea sa.

Geroge Burcea este fostul soț al Andreei Bălan și este actor. printre platourile de filmare și scenariile inspirate, George alocă timp și fetițelor sale mici, cele două fetițe care au rezultat din mariajul cu Andreea Bălan. Cei doi au divorțat, iar scandalul ieșit în urma despărțirii încă dăinuie în media. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, s-a ajuns la multiple procese, de la defăimare până la custodie și program de vizită și vorbit la telefon. Divorțul celor doi este una dintre cele mai agresive despărțiri din showbizul românesc.

Vezi și: George Burcea îi dă replica Andreei Bălan, după noile acuzații aduse: „Cum poate să mintă în halul ăsta?”

„Copiii nu mai au dreptul la tată în viața lor”

De data aceasta, George Burcea a preluat microfonul și s-a apărat în urma declarațiilor pe care le-a făcut Andreea Bălan, și anume că nu respectă programul de vizită și că nu plătește suficient pentru pensia alimentară.

Astfel, după ce a obținut o ordonanță președințială pentru a vorbi cu fetele sale, mama fetelor a făcut mai multe declarații cu privire la situația de fapt, iar George contrazice prin ce a spus acesta ulterior:

„La nici 3 ore după ce a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președențială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?

Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?”, a scris George Burcea pe una dintre rețelele de socializare.

Un subiect conex ar fi: Andreea Bălan, lovitură dură pentru George Burcea: „Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”

George Burcea, acuzat de Andreea Bălan că nu le acordă timp fetițelor

George Burcea mai precizează și că fetițele sunt una dintr prioritățile sale. Acesta ar face tot posibilul să le acorde timp și să stea cât mai mutl cu ele. Fosta soție îl acuză că le-a neglijat pe cele două fete, dar George se apără spunând că: 

„Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte.

Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Viviana și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: «Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vivi. Mai bine să rămână secretul nostru!». Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???”, a mai dezvăluit actorul, pe internet.

Declarațiile Andreei Bălan

Mărturisirile lui George Burcea au fost răspunsul la adresa acuzațiilor pe care le-a făcut fosta soție în media. Astfel, Andreea Bălan l-a acuzat că nu a mai plătit pensia de 4 luni și că nu sunt de ajuns, oricum, cei 500 de lei dați de acesta. Totodată, artista spune despre tatăl fetițelor că nu petrece mai deloc timp cu cele două mezine și că nu respectă programul stabilit de instanța judecătorească.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obţinut prin ordonanţă să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămână atunci când e plecat din ţară, dar uită să spună şi că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut), le-a luat două ore într-o zi şi alte trei în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele două weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.

Sunt empatică, bună şi iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă şi nu pot să tolerez falsă impresie pe care o lasă, că îi pasă de creşterea fetiţelor în condiţiile în care faptele sale sunt total diferite. Aşadar îmi cresc singura fetiţele din toate punctele de vedere, emoţional şi financiar şi acesta este adevărul care trebuie ştiut”, a declarat Andreea Bălan pentru Spynews.

 

Poate vrei să citești și: Ce spune Andreea Bălan despre a treia sarcină: „Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat”. Artista a făcut declarații neașteptate despre George Burcea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel