Ce spune Andreea Bălan despre a treia sarcină: „Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat”. Artista a făcut declarații neașteptate despre George Burcea

Data publicării:

Andreea Bălan a declarat la podcastul „Vorba lui Jorge” cum vede situația unui al treilea copil.

Andreea Bălan a venit cu noi declarații privind situația ei ca mamă, dar și că și-ar dori un al treilea copil. Artista, din păcate, nu mai poate fi mamă pe căile tradiționale, însă, cu norocul tehnologiei, acesteia i se poate îndeplini visul mult dorit.

„Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat, dar aș putea să mai fac. Tehnologia din ziua de azi ne permite, cu fertilizare în vitro. Cu mamă surogat aș putea și mi-aș dori”, a mărturisit Andreea Bălan, în podcastul „Vorba lu Jorge”, conform Ciao.ro.

VEZI ȘI: Andreea Bălan, singură în fața bolii. George Burcea nu ar fi fost alături de ea când a făcut stop-cardiac: „L-am iertat, dar a fost greu”

Fetițele suferă în urma despărțirii

De asemenea, despărțirea de George Burcea, a lăsat amprente pentru cele două fetițe ale lor. Artista povestește cum le-a impactat dureroasa despărțire a părinților, dar și în ce moduri resimt acestea evenimentul neplăcut.

„Cea mare suferă pe altă parte pentru că își aduce aminte când eram o familie. Ea avea trei ani la vremea aceea. La cea mică se simte în cumințenie, să nu deranjeze, să nu supere, ca nu cumva să mai plece și altcineva”, a mai spus cântăreața în podcat, conform sursei citate.

VEZI ȘI: Andreea Bălan: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”. Ce avere a strâns artista din muzică

„Cu tatăl copiilor nu există punte de comunicare” 

Artista recunoaște că nu există comunicare cu George Burcea, tatăl fetițelor, dar, așa cum am văzut în exemplele mai multor celebrități, și nu doar din România, Andreea Bălan păstrează o singură punte de legătură cu fostul soț, la nivel energetic, prin practicarea unor meditații. În cele din urmă, artista l-a putut ierta pe George, deși nu a fost ușor. Trebuie avut în vedere și procesul de calomnie care se desfășoară pe rol, între cei doi, și care l-ar fi făcut pe artist să se oprească din declarații. Andreea Bălan a spus că va opri procesul în momentul în care George se va abține de la declarații.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie, pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul”, a mai spus vedeta.

VEZI ȘI: Andreea Bălan, revoltată de hotărârea instanței, privind custodia fetițelor Alinei Sorescu: „O mare nedreptate. Poate schimbe viața a două suflete”

Iertarea este o armă puternică

Iertarea este una dintre cele mai puternice arme ale unei persoane, cel puțin din punct de vedere sufletește. Acesta este exemplul pe care-l oferă Andreea Bălan într-un conflict încă deschis:

„Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a dezvăluit Andreea Bălan pe YouTube, conform sursei citate.

Jorge a întrebat-o, apoi, pe artistă dacă a fost vreodată invidioasă pe succesul lui George Burcea cu serialul Wednesday, unde îl interpretează pe Lurch. „Pentru cele trei secunde, nu! Așa, zi! Patru, hai. Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”, a fost răspunsul acid al vedetei, conform sursei citate.

Puteți urmări pdocastul integral aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel