Spovedania lui Connect-R: „Începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri”. Ce rol a avut Misha în salvarea artistului și care a fost momentul în care a spus stop viciilor

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Connect-R are și o parte întunecată a vieții sale, mai ales prin mărturiile pe care le atestă artistul despre experiența sa. 

Cu toții știm lansarea de carte a lui Connect-R prin care dezvăluie analele vieții sale și experiențele care l-au format pe acesta până în ziua de azi. Artistul a lăsat garda jos și s-a confesat în legătura cu cele mai negre perioade ale vieții sale.

Cele mai scumpe droguri pe masa lui Connect-R

La Bookfest, în cadrul lansării primei sale cărți „Livada cu nuci”, din 27 mai, Ștefan Mihalache (Connect-R) a vorbit despre perioada în care obișnuia să consume droguri. Acesta a folosit substanțele interzise timp de 4 ani și, într-un final, recunoaște că nu i-au adus nimic bun. Artistul completează perioada neagră a vieții sale cu succesul în muzică, fapt ce i-a deschis foarte multe uși. Spune despre el că ajunsese să consume droguri zilnic. Totuși, spre norocul său, actorul și-a revenit în urma cunoașterii fostei sale soții:

„Am început să consum droguri, timp de patru ani, din 2009. Începusem să dau de bani, cocaină, femei… Astea erau la ordinea zilei. Practic, începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri.

Slavă Domnului că m-am oprit la timp! Apartenența la grupul select al celor care fac bani din muzică mi-a transmis: „Haide, fă-o și tu!”. Consumul de droguri a dus la degradarea mea. Nu mai eram foarte atent… În 2012, când am scos „Vara nu dorm”, m-am simțit iarăși important. Iar felul meu de a arăta că mă simt important, în acel an, era cam așa: „Hai, cocaina pe masă! Consumăm cele mai scumpe droguri”.

Sănătatea începea să-mi fie afectată, apăruseră depresiile, anxietățile… Cum mi-am revenit ? Am cunoscut-o pe Mihaela, Misha, fosta mea soție. Când am cunoscut-o, mă drogam… Când Mihaela a rămas însărcinată, se pregătea să nască, am renunțat la absolut tot. Am pus stop, pur și simplu, drogurilor și femeilor”, spunea Connect-R, în interviul oferit lui Ovidiu Șimonca, conform Cancan.

Poate ești interesat și de: Connect-R se retrage din muzică. Artistul, ajuns la capătul puterilor: „E prea mult, nu mai am starea necesară să o fac”

Ar putea fi un subiect conex și: Motivul pentru care Misha nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Connect-R: „Am făcut-o, am bifat-o și pe asta”

Rolul fiicei sale în desprinderea de viciile aduse prin prisma succesului în muzică

De asemenea, pentru a nu fi nicio confuzie, artistul a renunțat la viața „high” datorită fetiței care avea să se nască, aici fiind vorba despre Maya, fiica lui Ștefan Mihalache pe care acesta o iubește la nebunie. Aflarea veștii că fetița avea să vină pe lume :

„Ca să fiu clar, nu soția mea m-a determinat să mă las de droguri, ci fetița care urma să se nască. Conștiința mi-a spus: „Gata, vine copilul. Stop”. Fata mea se numește Maya. Mihaela i-a ales numele, dar îmi place foarte mult. Maya, în cultură hindusă, înseamnă iluzie, exact în ceea ce eu trăiam. În cultura rusă, Maya înseamnă început de viață nouă, început de primăvară”, a mai adăugat artistul, conform Cancan.

Vezi și: Cine este femeia cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu a ezitat să recunoască: „E o chimie acolo”

Poate ai vrea să citești și: Fiica lui Connect-R a primit imagini indecente de la un bărbat necunoscut. Misha, apel disperat: „Ajutați-mă să raportez acest animal”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel