Connect-R se retrage din muzică. Artistul, ajuns la capătul puterilor: „E prea mult, nu mai am starea necesară să o fac”

Data publicării:
Connect-R, captuă video Youtube/ Radu Tibulca
Descriere foto: Connect-R, captuă video Youtube/ Radu Tibulca

Connect-R le-a dat fanilor un anunț neașteptat, chiar în cadrul unui podcast.

Connect-R este unul dintre cei mai celebri artiști din țara noastră. S-a lansat în muzică înainte de anii 2000 și a reușit până astăzi să se mențină aproape de inimile publicului său și să ajungă mereu în topuri. Cu toate acestea, se pare că succesul și banii nu aduc neapărat și fericirea, întrucât artistul spune că-și dorește să se retragă din muzică. Chiar dacă până acum nu a dat de bănuit așa ceva, solistul a șocat pe toată lumea în cadrul unui podcast, unde a dezvăluit faptul că va mai scoate hituri doar pentru aproximativ doi ani. 

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari.

Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta, vreau să scriu. Anul acesta lansez prima carte, scriu de anul trecut la ea. Nu mai vreau, nu mai pot să stau p scaunul de la mașină kilometri întregi, anul trecut am făcut criză la rinichi. Degeaba mărim prețul, e același lucru.”, a afirmat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și: Motivul pentru care Misha nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Connect-R: „Am făcut-o, am bifat-o și pe asta”

Câte concerte are pe an artistul

Connect-R este, fără îndoială, unul dintre cei mai contactați artiști pentru evenimente, iar dovada o face numărul său de spectacole pe care le are anual. Tocmai din acest motiv, artistul spune că nu-și mai dorește deloc această viața în viitorul apropiat.

„Anul trecut am numărat undeva la 140 de concerte, iar anul acesta până în luna mai sunt 100, e mult, e enorm, e prea mult, nu mai am starea necesară să o fac. Eu sunt și un rom asumat și sunt foarte iubit și în zona asta, la noi nunțile se fac în fiecare zi a săptămânii, și sunt cereri și de la ei, și din partea cealaltă și e mult.”, a mai spus artistul.

VEZI și: Cine este femeia cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu a ezitat să recunoască: „E o chimie acolo”

Cum își explică succesul

Faptul că este în această industrie de peste 20 de ani se datorează stilului său muzical, crede artistul. Mai mult, Connect-R crede că capacitatea de a se adapta la orice nou gen muzical este din nou un plus. Acesta a învățat de la Loredana Groză faptul că trebuie să dea o șansă artiștilor tineri și să nu spună niciodată nu. 

„Cred că-s mai multe componente pentru care beneficiez de succesul acesta. Unul cred că vine din rapp, unde se zice că ești cel mai bun și ego-ul ăsta artistic mi-a folosit. Un alt motiv este că mi-am liniștit stomacul, mi-am luat aplauze de multe ori și acum fac fix ce-mi place mie și efectiv mă joc, mă distrez, e extraordinar. Și trei este că vreau mereu să arăt că pot să merg după schimbări, eu vreau să văd care-i treaba cu generațiile noi, eu am stat pe lângă Loredana câțiva ani și am învățat de la ea.”, mai spune  artistul.

VEZI și: Fiica lui Connect-R a primit imagini indecente de la un bărbat necunoscut. Misha, apel disperat: „Ajutați-mă să raportez acest animal”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel