Motivul pentru care Misha nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Connect-R: „Am făcut-o, am bifat-o și pe asta”

Data publicării:

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu 5 ani. Deși drumurile lor s-au despărțit, cei doi continuă o relație de prietenie, de dragul fiicei lor. 

Misha, fosta soție a lui Connect-R,  pe care o puteți vedea în această perioadă la Antena 1, unde participă pentru a doua oară la Te cunosc de undeva și face echipă cu buna ei prietenă, Amna, a dezvăluit care este motivul pentru care este singură. 

VEZI ȘI: Connect-R, ADEVĂRUL despre relația cu Misha, mama copilului său: Mergem toți trei

Motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Connect-R

Misha afirmă că trăiește o perioadă înfloritoare din viața ei și că se simte împlinită, în ciuda faptului că nu are un partener romantic. 


„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva.
Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită”, a declarat Misha pentru Unica. 

VEZI ȘI: Connect-R și Misha, adevărul despre relația lor după divorț: „Noi am evoluat foarte mult împreună”

Nu vrea să se recăsătorească

 

Mai mult, artista spune că nu se  mai gândește deloc la căsătorie și că nu ar mai merge în fața altarului, chiar dacă și-ar găsi jumătatea.

„Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act, nu înseamnă mare lucru și atunci nu cred, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel