Fiica lui Connect-R a primit imagini indecente de la un bărbat necunoscut. Misha, apel disperat: „Ajutați-mă să raportez acest animal”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar, Instagram/ Misha
Descriere foto: Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar, Instagram/ Misha

Orice mamă își dorește pentru puiul ei tot ce este mai bun și frumos. Siguranța și fericirea copilului, merg mână în mână, atunci cînd vine vorba despre ceea ce își poate dori un  părinte. Acesta este și cazul Mishei, fosta soție a lui Connect-R. Frumoasa cântăreață a ieșit aseară în mediul online cu un strigăt disperat de ajutor, fiica acesteia fiind expusă unor imagini indecente, trimise de un necunoscut.

„Tremur de nervi! Acest pedofil infect a trimis aceste mesaje pe profilul Mayei! Ghinionul lui este că eu îi administrez contul și că nu are acces la el! Aveți grijă cu cine intră copiii voștri, pe Internet, în contact! Ajutați-mă să raportez acest animal”, a scris înfuriată, pe contul ei de Instagram, frumoasa cântăreață.

Misha judecată aspru de oamenii din mediul online

Nu mică i-a fost, însă, surpriza acesteia, să constate că nu toată lumea a înțeles mesajul, trezindu-se și cu o multitudine de mesaje răutăcioase și pline de hate, fiind transformată de către urmăritori din victimă în vinovat.  Dezamăgită că mesajul ei nu a fost înțeles cum trebuie, cântăreața a răbufnit:

„Știți ce mi se pare interesant? Că se găsesc toți să lase niște comentarii din alea să te jignească, iar dacă tu îndrăznești să le răspunzi cu aceeași monedă, tu ești nesimțit, că ești persoană publică și nu poți să vorbești așa. Dacă ești persoană publică, trebuie să accepte, pentru că e persoană publică și trebuie să tacă din gură și voi să ziceți ce vreți voi. Dar dacă cumva acea persoană publică vă răspunde pe măsură și încă de bun simț, dacă ar fi să vă răspund pe măsură, nu vreți să știți ce ar la gura mea. Dar dacă le răspunzi mai acid, vai, cum se poate, ești o doamnă, ești persoană publică, cum să vorbești așa”, le-a replicat ea acestora.

Misha nevoită să revină și azi cu precizări. Pedofilul, în schimb, e în continuare în libertate.

Din păcate, se pare că social media ne oferă libertatea de exprimare dar există și persoane care nu văd padurea de uscaturi. Acum cîteva ore, Misha s-a văzut nevoită să revină cu un Instastory, în care să explice mai clar, de ce are fiica ei cont de Instagram:

“ Referitor la ce am postat aseară, cu acele poze primite pe contrul Mayei de Instagram. În primul rând, că m-am și zăpăcit, Maya nu are acces la Instagram, este un cont făcut de mine, pe care îl administrez eu, pe care intru doar eu. Maya nu are Instragram pe telefon. Pe contrul respectiv, intru eu. De pe contul meu, intru pe contul Mayei. Doar eu intru acolo, Maya nu stă pe Instagram, că am auzit tot felul de discuții că de ce copilul are Instagram, la 9 ani. Are Instagram că i l-am făcut eu dar Maya nu are acces la Instagram, ca să știți. Dacă vedeți comentarii acolo și tot ce se postează și tot ce se răspunde, eu sunt. Așa că vă rog să vă calmați, Maya nu a văzut niciun fel de poze sau mesaje. Doar eu le-am văzut și mi s-a părut important să împărtășesc chestia asta cu voi, pentru că mi se pare un pericol real pentru alți copii care poate au conturi de Instagram și care chiar  intră pe ele.”

“ Ca idee, nici pe telefon nu stă foarte des”, a ținut să îi liniștească frumoasa cântăreață pe cei mult prea preocupați de situația fiicei ei. “ Maya are telefon dar îl primește foarte rar, a precizat aceasta, pentru a vorbi pe Whats App cu verișoarele și colegele ei. “



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel