Cine este femeia cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu a ezitat să recunoască: „E o chimie acolo”

Data actualizării: | Data publicării:

Connect-R a dezvăluit cine este femeia cu care are o legătură specială.

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști. De-a lungul timpului, cântărețul a scos melodii pe bandă rulantă, care au ajuns imediat la inima ascultătorilor, dar și pe cele mai cunoscute frecvențe de radio și nu numai. 

Cine este femeia cu care Connect-R are o legătură specială

În urmă cu aproximativ 10 ani, Connect-R a lansat piesa „Vara nu dorm”, care a ajuns imediat în cele mai înalte topuri muzicale. Artistul a povestit că fanii obișnuiau să facă comparații între piese. 

„Oamenii aveau această tendință, la orice piesă pe care am scos-o și Slavă Domnului că am mai scos, „Noi ne potrivim” este cea mai difuzată piesă a mea, nu „Vara nu dorm” , dar evident „Vara nu dorm” va rămâne un fenomen față de restul pieselor. Ideea este că oamenii aveau tendința ca la fiecare piesă pe care o scoteam să spună că este frumoasă, dar nu ca „Vara nu dorm”. E gata. La piesa asta comentariile s-au oprit ceea ce mă bucură enorm. De șase luni de zile lucrez la ea și am reușit să o termin într-un final. Am ținut-o vreo lună înainte să o lansez. Nu ține prea mult piesele. Așa am schițe, am idei, dar noi lucrăm concomitent la mai multe piese”, a spus artistul pentru Ego.ro

Connect-R: „E o chimie acolo”

Și piesa „Lasă-mă să te” a avut un real succes. Artistul a mărturisit că o parte din succes i se datorează și colegei sale, Raluka, cu care acesta recunoaște că are o chimie. 

„Am făcut piesa și am zis că mai trebuie să scriu o strofă, că de obicei așa lucrez, o strofă și un refren, și că este clar că ar trebui un invitat, ca să fie și o persoană cu care comunici în piesă, că vrei să atingi. Evident că prima care mi-a venit în minte a fost Raluka. Noi am mai cântat la începuturile ei, o știu foarte bine. Este și o chimie între noi, ascultăm aceeași muzică, avem această pasiune pentru muzica afro-americană. E o chimie acolo”, a mai povestit Connect-R.

Artistul muncește din greu, pentru a scoate cât mai multe piese frumoase. 

„Se stă până când ea se consumă. Adică până când vezi că nu mai în top. Acum dacă e exact ca „Vara nu dorm” nu o stăm să așteptăm. Adică nu știu. Eu vreau să mai dau drumul la câteva piese până la sfârșitul anului. Dar pe asta o să o lăsăm puțin mai mult pentru că în primul rând este clar că e un hit, dar mai cu seamă că ea face parte dintr-un proiect. Devine un produs, nu doar pentru mine, ci și pentru ascultători”.

„Nu sunt vreo soprană să am grijă de vocea mea”

„E clar că experiența din spate își spune cuvântul. Probabil că și faptul, Slavă Domnului, stau pe o plasă de siguranță, nu mă mai gândesc ce mănânc mâine, îmi dă o altă lejeritate de a mă manifesta și de a mă juca cu muzica”, a mai declarat Connect-R pentru EGO.ro

„Nu sunt vreo soprană să am grijă de vocea mea că am concert la Filarmonică, să am grijă la notele înalte. Noi, cântăreții de pop, chiar cu influențe urbane, nu avem mari scheme de cântat. Noi avem mai mult probleme de oboseală, că suntem mereu pe drumuri, stăm pe drumuri de când ne știm”, a mai spsu artistul.

Citește și: Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie. Artistul, sfaturi prețioase pentru cei care trec prin aceste stări: „Trebuie avut grijă la...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel