Combinațiile „periculoase” la care a renunțat Iuliana Marciuc, de dragul siluetei: „Aveam vârsta metabolică mai mult decât vârsta reală”

Data publicării:
Iuliana Marciuc/ Interviurile Spectacola și DC News
Descriere foto: Iuliana Marciuc/ Interviurile Spectacola și DC News

Iuliana Marciuc a dezvăluit cum se menține în formă la 55 de ani. 

Iuliana Marciuc și-a schimbat complet stilul de viață la 55 de ani. Aceasta a conștientizat ce rol important are alimentația corectă, dar și sportul în viața noastră, motiv pentru care în ziua de azi încearcă să aibă un stil de viață cât mai echilibrat. 

„Am intrat acum 4 ani într-un program „body shape transformation” care mi s-a potrivit foarte bine şi am rămas fidelă grupului cunoscut atunci şi lucrurilor învăţate. Merg şi în continuare de două-trei ori pe săptămână la sală”, mărturisește Iuliana Marciuc pentru unica.
 

Te-ar putea interesa și: Iuliana Marciuc, amintiri prețioase din copilărie: „Aveam costume improvizate de schi și ajungeam uzi până la piele acasă”

La ce combinații alimentare a renunțat

Soția lui Adrian Enache spune că nu a renunțat definitiv la niciun aliment, însă există combinații alimentare pe care nu le mai face de ceva vreme. Spre exemplu, aceasta recunoaște faptul că mai consumă în continuare cartofi prăjiți sau dulciuri, însă foarte rar sau doar în prima parte a zilei. 

„Nu am alimente la care am renunţat definitiv, doar că pâine nu mai mănânc decât o singură felie pe zi, dimineaţa, iar combinaţii „periculoase” nu mai fac. Dacă mănânc dulciuri, o fac dimineaţa. Din pizza nu iau decât o felie, iar cartofi prăjiţi foarte rar şi niciodată împreună cu friptura”, povestește Iuliana Marciuc pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Iuliana Marciuc, semne de dincolo de la tatăl său: „Simt un suflet care este permanent alături de mine. Aștept semn de la el și dacă sunt atentă chiar le primesc”

„Acest lucru m-a motivat și mai mult să mă apuc de sport”

Analizele au fost cele care au tras un semnal de alarmă și au determinat-o pe vedetă să pună piciorul în prag. Iuliana povestește cum vârsta metabolismului său era mult mai mare decât în realitate, fapt ce a făcut-o să conștientizeze gravitatea lucrurilor. 

„Am întinerit ca vârstă metabolică 8 ani, ceea ce mi se pare senzațional. Când am venit prima dată la consult, am aflat că aveam vârsta metabolică mai mult decât vârsta reală, și acest lucru m-a motivat și mai mult să mă apuc de sport. Vin de trei ori pe săptămână la sală. Stau doar o oră, însă este o oră eficientă pentru mine. În mod surprinzător, nu mi-a fost greu pentru că atmosfera este foarte antrenantă. E muzică, sunt antrenori tineri și drăguți. Aici nu mă plictisesc, fac circuite, trec de la un post la altul”, povestea Iuliana.
 

Citește și: Iuliana Marciuc, destin ca-n filme: „Nu cred deloc în coincidențe”. Interviurile Spectacola și DC News / VIDEO

Vedeta iubește sportul

“Este extraordinar să poți avea, cel puțin de trei ori pe săptămână, un timp doar pentru tine și recomand asta oricărei femei. Bărbații se iubesc mult mai mult pe ei și așa se face că își și găsesc întotdeauna timp pentru ei, pentru sala de forță, vânătoare, fotbal, bere cu prietenii, pasiuni diferite de la caz la caz. Noi , de ce nu? Am învățat în aceste săptămâni să mă iubesc mai mult și m-au ajutat, culmea, bărbații. Antrenorii de fitness dar și trainerii în nutriție, iar transformarea este totală. Și nu contează neapărat kilogramele pierdute ci starea de spirit, mobilitatea, hidratarea”, spune vedeta TVR.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel