Iuliana Marciuc, amintiri prețioase din copilărie: „Aveam costume improvizate de schi și ajungeam uzi până la piele acasă”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Iuliana Marciuc a fost invitata Georgianei Ioniță, în emisiunea Interviurile Spectacola și DC News, unde a vorbit despre perioada Crăciunului din copilărie, dar și despre relația pe care o are cu fiul ei.

Iuliana Marciuc a fost invitata Georgianei Ioniță, în cadrul emisiunii Interviurile Spectacola și DC News, unde a dezvăluit extrem de multe detalii din viața personală. Îndrăgita jurnalistă nu a uitat să-și amintească nici de perioada Crăciunului petrecută în copilărie, care era una extrem de fericită și aglomerată. Soția lui Adrian Enache își amintește cu nostalgie cum toți copiii din vecini se adunau și desfășurau împreună diferite activități, specifice sezonului, iar ziua de 24 decembrie îi găsea tot împreună, când aveau deja o tradiție pe care o respectau în fiecare an.

„Îmi amintesc că ne adunam în fața blocului 15 copii și era treaba aceea cu „Mama lui Iuliana, o lăsați pe Iuliana să vină afară?”, strigau ei de jos. Ne adunam în fața blocului și ne jucam tot felul de jocuri ale copilăriei. De sărbători mergeam în parcul Moghioroș, mergeam și stăteam până seara târziu la derdeluș, ne băteam cu zăpadă, aveam niște costume improvizate de schi și ajungeam uzi până la piele acasă. De Crăciun, întotdeauna făceam bradul tot împreună cu copiii. Ne duceam de la unul la altul să facem bradul, care nu se făcea niciodată în noiembrie sau la începutul lui decembrie.

Se făcea pe 23 sau 24 decembrie. Apoi, urmau cadourile puse sub brad, împachetate în tot felul de hârtii care mai de care mai improvizate. Părinții mei m-au învățat să respect această tradiție a cumpărăturilor, nu neapărat a cadourilor valoroase și mari, ci a cadourilor simbolice, atent gândite. Nu exista sărbătoare fără ca eu să le cumpăr și lor cadouri.. mici, din bani strânși, dar le puneam ceva sub brad. Nu mai știu când am aflat că nu este Moș Crăciun.”, a declarat Iuliana Marciuc, în cadrul emisiunii Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță.

 

Iuliana Marciuc, discuții despre Moș Crăciun, cu fiul ei

Tradiția cu Moș Crăciun a fost respectată cu sfințenie în casa Iulianei, până când David a crescut mai mare.

„David a înțeles destul de repede că Moș Crăciun nu vine decât noaptea și nu-l vede nimeni. A fost puțin dezorientat de mulții Moși Crăciuni pe care a început să-i vadă prin parcuri, în magazine, și nu prea înțelegea care este treaba. În fiecare an, cel puțin la începutul vieții lui David, am respectat tradiția cu Moșul, l-am adus acasă, ca el să-mi spună acum faptul că a înțeles că Moșii care veneau acasă erau artiști care întrupau acel spirit a lui Moș Crăciun.”, a continuat jurnalista.

Poate te interesează și: Iuliana Marciuc, semne de dincolo de la tatăl său: „Simt un suflet care este permanent alături de mine. Aștept semn de la el și dacă sunt atentă chiar le primesc”

Cum se înțelege vedeta cu fiul adolescent

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au încercat să-i ofere toate posibilitățile băiatului lor pentru a-și descoperi o pasiune. În final, băiatul și-a ales lumea filmului, în care a reușit deja să obțină rezultate remarcabile. 

„Este un adolescent responsabil, care nu ne-a făcut probleme până acum și sper să rămână în continuare așa. Eu am încurajat permanent pasiunile și îmi plac copiii care au o pasiune, indiferent care este ea. Toți părinții trebuie să facem eforturi să descoperim care este această pasiune. El a făcut și canto, are voce, are ureche, dar el la un moment dat a zis „Nu mai vreau” și așa a fost, nu trebuie să obligi pe cineva deloc, chiar dacă este talentat. Apoi, a încercat și pianul, chitara, acolo a zis că nu mai vrea că are mâna prea mică. Am încercat să-i prezint posibile diverse pasiuni și tot pe linia asta, în clasa a cincea am descoperit o școală privată de televiziune și l-am dus acolo, în ideea că poate îi place. I-a plăcut foarte mult, iar acum încă este elev al acestei școli, chiar dacă au trecut șase ani. Acum a trecut la film, îi place foarte mult să joace, să meargă la castinguri, însă nu-i place faptul că nu ia toate castingurile și aici vine problema. O dată la 10 castinguri le și iei, cel mai probabil.”, a mai declarat Iuliana Marciuc. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel