Iuliana Marciuc, destin ca-n filme: „Nu cred deloc în coincidențe”. Interviurile Spectacola și DC News / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Iuliana Marciuc este invitata Georgianei Ioniță, vineri, de la ora 19:00, în emisiunea Interviurile Spectacola și DC News. 

Iuliana Marciuc, producător TVR, realizator și prezentator TV, un om care s-a lăsat pe mâna destinului, spune că nu crede în coincidențe și că viața îți aduce special anumite întâlniri, evenimente. 

Invitata Georgianei Ioniță din ediția de vineri, 16 decembrie, este un om care nu se lasă doborât de zilele negre și știe cum să înfrunte loviturile vieții cu înțelepciune. 

2022 a fost un an extrem de greu pentru Iuliana Marciuc. Deși profesional a fost încununat cu multe victorii, de la reușita României de a se califica, din nou, după 5 ani, la Eurovision, la concertul extraordinar pe care l-a organizat alături de Adrian Enache la Sala Palatului, viața avea să-i aducă o despărțire dureroasă. Tatăl Iulianei Marciuc, jurnalistul Alecu Marciuc,  om de radio și un pasionat de fenomene paranormale și OZN-uri, a plecat dintre noi în luna martie. 


„Din punct de vedere emoțional a fost un an greu, pentru că, deși, la un moment dat, te gândești și ești pregătit, cursul firesc al vieții acesta este, să ne pierdem părinții,  în momentul în care se întâmplă, de fapt, nu ești deloc pregătit. Evit să spun că l-am pierdut, nu l-am pierdut. Tata a plecat în 11 martie. Dar da, nu l-am pierdut deloc, pentru că simt că există ceva, simt un suflet care este permanent alături de mine, aștept semne de la el, și dacă sunt atentă, chiar le primesc”, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

 

 

„Crezi în destin sau crezi, mai degrabă, că omul își face destinul cu mâna lui?”, a întrebat-o Georgiana Ioniță pe invitata sa. 

„Eu cred că ce ți-e scris, în frunte ți-e pus, cum se spune, apropo, că întrebai dacă norocul ți-l faci cu mâna ta. Eu cred că sunt oameni care se nasc norocoși, care, desigur, muncind, reușesc să ajungă la succes, după cum sunt oameni, cumva, urmăriți de ghinion, care trebuie să facă eforturi mai mari ca să ajungă la îndeplinirea unui vis. Și atunci, asta cred că e destin. Și mai cred că atâta timp cât viața te duce ea într-un loc și nu știi cum de ai ajuns acolo, atunci, acela este destinul. Nu cred deloc în coincidențe. Cred în întâmplări pe care viața ți le aduce special, în întâlniri de destin, în locul potrivit la momentul potrivit”, a spus Iuliana Marciuc, în cadrul emisiunii de la Spectacola și DC News. 


De 10 ani realizează emisiunea „Destine ca-n filme”


„Sunt 10 ani de când, am părăsit, cum se spunea pe atunci, „Iuliana Marciuc a părăsit studioul cald al televiziunii și a venit în mijlocul oamenilor, printre oameni adevărați, cu povești adevărate, să le cunoască povestea”. Este un proiect foarte frumos, care permanent aduce câte ceva nou, pentru că poveștile oamenilor sunt întotdeauna surprinzătoare. Probabil datorită faptului că sunt empatică și oamenii simt acest lucru, reușesc să-i fac să se deschidă și să-mi împărtășească poveștile lor. Datorită acestor oameni, de 10 ani este acest proiect pe TVR 2, devenit un brand al canalului TVR2. 

Fiecare are un destin ca-n filme. Ideea noastră este, ca din multitudinea eroilor pe care ni-i propunem să-i filmăm, să alegem  cele mai spectaculoase destine, de exemplu, sau cele pe care le putem ilustra ca pe un film.”, a mai spus jurnalista. 

 

Cum a ajuns Iuliana Marciuc să-și urmeze destinul, care au fost marile întâlniri din viața jurnalistei, dar și cum reușește să facă echipă cu Adrian Enache, și acasă, dar și din punct de vedere profesional, aflați vineri, de la ora 19:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel