Claudia Ghițulescu, secretul siluetei perfecte. Ce face zilnic pentru a se menține în formă: „Zi de zi încerc să...”

Data publicării:

Ce face Claudia Ghițulescu pentru o siluetă de invidiat.

Claudia Ghițulesuc este o interpretă de muzică populară, preocupată în acelați timp de un stil de viață sănătos. Ea caută armonia în viața de zi cu zi, iar spre uimirea multora, ea nu mănâncă sarmale.

Mulți s-au întrebat cum de reușește artista să se mențină la 44 de ani, mai ales când meseria o solicită la fel de fel de concerte. Dacă vine vorba despre sport, artista îl practică zilnic, cumpărându-și chiar și aparate în acest sens. Pe toate le deține în propria locuință. 

„Fac sport zilnic. Am aparate și acasă, dar merg și la sală. Zi de zi încerc să fac mișcare și să mănânc ce trebuie. Nu mă ating de mâncărurile cu sos, de sarmale, pe care le mănânc doar de Crăciun. Încerc să nu combin alimentele. Dacă de exemplu mănânc o salată, o mănânc simplă. Dacă merg la un eveniment și îmi place ceva, mânânc, dar nu repet asta”, spune Claudia Ghițulescu, pentru UNICA.ro.

Vezi și: Claudia Ghițulescu șochează pe toată lumea cu declarațiile despre nuntă. Cum vrea cântăreața de muzică populară să arate totul: „Mult mai frumoasă față de cea pe care am avut-o”

Dovadă pentru silueta de invidiat este atenția pe care o primește din partea bărbaților. Ea recunoaște fără sfială că este curtată de mulți bărbați, fiind și ea, la rândul ei, destul de pretențioasă.

“Sunt destul de curtată, ca să zic așa. Aș minți să nu recunosc asta. Doar aștept momentul în care să mă îndrăgostesc cu adevărat și să iubesc. Sunt multe calități pe care le caut la un bărbat. În primul rând, să îmi placă mie.

Dacă există acea chimie mentală, fizică, e totul minunat. Chimia e foarte importantă pentru mine. Aș vrea să mă facă să îl iubesc. Iar dacă reușește să facă acest lucru, înseamnă că are destule calități. Mi-a spus cineva la un moment dat printr-un mesaj: „Ești atât de frumoasă în costum popular, încât te-aș pune în vitrină”. A fost un compliment care mie mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru FANATIK.

Vezi și: Claudia Ghițulescu, pe mâna medicului estetician. La ce procedură a apelat artista: “De la mama mea am învățat să am grijă de mine și să fiu cochetă! Ea mi-a dat curaj!”

Ba mai mult, vedeta recunoaște că s-ar vedea din nou mireasă, iar eventuala nuntă ar fi mai frumoasă decât prima. Ar apela chiar și la serviciile desginerilor:

“M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Nu am un anumit model în minte de rochie de mireasă. Dar le-aș lăsa pe persoanele de specialitate să se ocupe de acest lucru.

Aș merge la un designer și am proba să văd ce mi-ar plăcea. Iar referitor la nuntă, aș vrea să fie într-o locație luxoasă. Aș face o nuntă mult mai frumoasă față de cea pe care am avut-o.

Iar nunta mea a fost una frumoasă, dar aș face una care să o întreacă pe aceea. Acum am și experiență, știu ce îmi doresc. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am scăpat de pandemie, am înregistrări noi, am cântece noi, am multe proiecte și cântări. Nu simt că lipsește ceva din viața mea în momentul de față. Sunt foarte fericită. Am terminat și un master. Acum mă ocup de carieră și asta mă împlinește”, a mai spus Claudia Ghițulescu, pentru sursa precizată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel